Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Morariu, DEZAMAGIT de autoritati: Unde e ambasada? Tu nu te interesezi de semenii tai? / Vreau putina protectie (VIDEO)

B1 B1,
Florin Morariu, DEZAMAGIT de autoritati: Unde e ambasada? Tu nu te interesezi de semenii tai? / Vreau putina protectie (VIDEO)

Romanul considerat erou pentru modul in care a actionat in timpul atentatului de sambata seara din Londra este dezamagit de autoritati. Florin Morariu se teme acum pentru viata lui si. continuă pe B1

Florin Morariu, singur in Occident

Mai vreti secolul XXI? Atunci, lasati balta UE, TV, PC, bla-bla-bla si tineti-va dupaFlorin Morariu, omul nostru pe linga Dumnezeu. Florin Morariu munceste la Londra. Simbata seara a dat peste nenorocitii care taiau oameni in numele Islamului. I-a lovit cu ce-a gasit: cu bascheti, cu un bat gasit printre tomberoane. A cerut altor baieti romani de prin pravalii o bita sau ceva tare.

Nu e erou. Ambasadorul roman la Londra, reactie dupa ce Florin Morariu s-a plans ca autoritatile romane nu fac nimic pentru a il proteja dupa faptele sale din timpul atacului terorist

Florin Morariu este numele romanului care a facut inconjorul presei internationale dupa ce in timpul atacului terorist de la Londra de sambata noapte a intervenit pentru a proteja oamenii.

Ieseanul Florin Morariu, laudat in presa internationala, dupa ce l-a lovit pe unul din atacatori. Romanul se teme pentru viata sa: As dori sa mi se ofere putina protectie

Ieseanul Florin Morariu este descris, de presa internationala, drept un erou, dupa ce l/a lovit cu o lada de paine si cu un facalet pe unul dintre atacatorii din Londra, inainte de a oferi adapost in brutaria in care lucra la 20 de oameni ingroziti de ce se intampla pe strazi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )