Libnet.ro
UNICEF

11:45

Florin Piersic, dezvaluire fabuloasa despre o mare actrita: Si acum ma dor buzele

Antena3 Antena3,
Florin Piersic, dezvaluire fabuloasa despre o mare actrita: Si acum ma dor buzele

Florin Piersica povestit la Sinteza Zilei cum a intalnit-o pe actrita Carmen Maria Strujac, partenera lui din Haiducii lui Saptecai. continuă pe Antena3

Florin Piersic implineste 84 de ani. Actrita Medeea Marinescu: De fiecare data cand apare in fata oamenilor isi doreste sa ii fie rasplatita iubirea

Peste 400 de persoane il vor sarbatori pe Florin Piersic la Londra. Pe 27 ianuarie, marele actor implineste 84 de ani. Actrita Medeea Marinescu, partenera de scena cu Florin Piersic in piesa de teatru Straini in noapte, i-a urat acestuia sa aiba parte de iubire din partea publicului, subliniind ca de fiecare data cand actorul paseste in fata oamenilor isi doreste sa ii fie rasplatita iubirea pe care si el, la randul sau o arunca asupra oamenilor.

Florin Piersic a implinit 84 de ani astazi. Ce mesaje i-au transmis vedetele de ziua lui

La multi ani, Florin Piersic! Celebrul actor de teatru si film implineste astazi onorabila varsta de 84 de ani. Mai multe vedete i-au transmis urari de La multi ani, printre care si Razvan Simion si Horia Brenciu, dar si Florin Piersic Jr. Florin Piersic a implinit 84 de ani astazi Florin Piersic a mai adaugat .

Ce pensie primeste Florin Piersic de la statul roman. La acesti bani, se adauga si indemnizatia de la UNITER

Marele actor roman Florin Piersic a jucat in multe filme si piese de teatru, insa de cand s-a retras de pe scena statul roman ii acorda o pensie modesta, la care se adauga si o indemnizatie de la UNITER. Ce pensie primeste Florin Piersic de la statul roman Florin Piersic implineste astazi, 27 ianuarie, onorabila .

Florin Piersic, in lacrimi: Oamenii nu vor mai stii ca a existat un actor

Florin Piersic implineste luni 84 de ani. Margelatu se arata trist de cum evolueaza lumea teatrului. De altfel, Piersic spune ca artistilor li se arata aprecirea dupa ce nu mai sunt in.

Florin Piersic, in lacrimi: Oamenii nu vor mai sti ca a existat un actor

Florin Piersic implineste luni 84 de ani. Margelatu se arata trist de cum evolueaza lumea teatrului. De altfel, Piersic spune ca artistilor li se arata aprecirea dupa ce nu mai sunt in.

Drum bun, maestre! Marele actor PLEACA departe de tara. Din pacate, Florin Piersic...

Pe 27 ianuarie, Florin Piersic implineste 84 de ani, dar fanii din Romania nu il vor mai avea alaturi.

Ce inseamna, de fapt, ciocoflender.Florin Piersic, o noua poveste fabuloasa

Florin Piersic a dezvaluit la Sinteza Zilei ce inseamna de fapt ciocoflender apelativul folosit atat de des de catre maestru.

Florin Citu, ministrul Finantelor, despre functionarii publici: De fiecare data cand incerci sa te indrepti impotriva lor pentru ca nu isi fac treaba, intra singuri in concediu medical

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )