Libnet.ro
UNICEF

23:45

Florin Roman: ,,Am atacat la CCR cresterile salariale date in pandemie

România Liberă România Liberă,
Florin Roman: ,,Am atacat la CCR cresterile salariale date in pandemie

PNL a contestat doua legi votate de PSD in ultima sedinta de vot final. Prima lege prevede acordarea. continuă pe România Liberă

PNL a atacat la CCR cresterile salariale ale bugetarilor si majorarea ajutoarelor sociale

PNL a atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) doua legi pentru majorarea salariilor adoptate in pandemie de Parlament, anunta liderul deputatilor PNL Florin Roman.

PNL a contestat la CCR cresterile salariale

Deputatii PNL au atacat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), modificarile la Legea salarizari.

Deputatul PNL Florin Roman isi retrage semnatura de pe proiectul PSD care limiteaza accesul la informatiile publice: Am primit semnale ca poate naste interpretari abuzive

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a anuntat vineri dimineata ca isi retrage semnatura de pe proiectul initiat de un parlamentar PSD care limiteaza accesul la informatiile publice si da posibilitatea autoritatilor sa refuze accesul pe motiv ca informatiile sunt solicitate cu rea-credinta. Florin Roman sustine ca a luat aceasta decizie dupa ce a primit semnale de la oameni de buna-credinta ca in forma propusa de initiator poate naste interpretari abuzive.

Legea 5442001 privind accesul la informatii publice, macelarita de cinci deputati PSD si Florin Roman (PNL) (proiect de lege)

Cinci parlamentari de la PSD si Florin Roman PNL) au depus un proiect de lege la Senat prin care vor sa modifice Legea 544 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Proiectul de lege limiteaza accesul la informatiile publice si da posibilitatea autoritatilor sa refuze accesul pe motiv ca informatiile sunt solicitate cu rea-credinta. De asemenea, proiectul de lege prevede ca informatiile care fac trimitere la contracte publice nu pot fi oferite pentru a nu pune in pericol activitatea unor firme. Initiatorii invoca faptul ca reglementarile absurde ale legii dau prilejul diversilor ONG-isti sa solicite arhive de milioane de pagini de documente pe mai multi ani. Deputatul PNL Florin Roman isi retrage semnatura de pe proiectul PSD care limiteaza accesul la informatiile publice: Am primit semnale ca poate naste interpretari abuzive.

FLORIN ROMAN: Tortionarii dovediti ai regimului comunist raman fara privilegii

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional, Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 223 din 24 iulie 2015 privind pensile militare de stat. Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a afirmat ca tortionarii dovediti ai regimului comunist raman fara privilegii. Consider ca aplicarea acestei legi nu-i va lasa pe multi tortionari sa doarma bine, a afirmat Roman.

FLORIN ROMAN: Imediat ce vom avea majoritate, o vom demite pe Renate Weber

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a declarat astazi ca imediat ce PNL va avea majoritate in Parlament o va demite pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului.

Florin Roman (PNL) isi retrage semnatura de pe proiectul PSD ce limiteaza accesul la informatiile publice: Am primit semnale ca poate naste interpretari abuzive

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a anuntat, vineri, ca-si retrage semnatura de pe proiectul initiat de un parlamentar PSD, care limiteaza accesul la informatiile publice. El a precizat ca a luat decizia du.

Florin Roman anunta ca-si retrage semnatura de pe initiativa ce prevedea ingradirea accesului la informatii de interes public

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a anuntat ca-si retrage semnatura de pe initiativa lansata de un senator PSD de modificare a legii 5442001 prin care se restrange accesul la informatii de interes public prin introducerea unei taxe discretionare, precum si posibilitatea autoritatilor de a refuza astfel de cereri.

Florin Roman isi retrage semnatura de pe proiectul de modificare al legii privind accesul la informatii publice

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat astazi intr-o postare pe Facebook, ca a solicitat retragerea semnaturii sale de pe proiectul legislativ al PSD care ingradeste drastic accesul la informatiile de interes public.

Legea privind accesul la informatii publice, modificata de Florin Roman si 5 deputati PSD

Cinci parlamentari de la PSD si Florin Roman PNL) au depus un proiect de lege la Senat prin care vor sa modifice Legea 544 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Proiectul de lege limiteaza accesul la informatiile publice si da posibilitatea autoritatilor sa refuze accesul pe motiv ca informatiile sunt solicitate cu rea-credinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )