Libnet.ro
UNICEF

14:15

Florin Roman, despre partenerii de guvernare: Am crezut ca sunt parteneri, dar se comporta cameleonic

Adevărul Adevărul,
Florin Roman, despre partenerii de guvernare: Am crezut ca sunt parteneri, dar se comporta cameleonic

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat pe Facebook ca decizia destituirii lui Laurentiu Cazan de la sefia IJJ Prahova era luata de anul trecut de catre ministrul de Interne Lucian Bode si premierul Florin Citu insa nu a putut fi facuta publica. Florin Roman l-a ironizat apoi pe Ciolos, care facuse si el in urma cu cateva ore acelasi anunt: Am crezut ca suntem parteneri, dar se comporta cameleonic. continuă pe Adevărul

FLORIN ROMAN: 2021 este anul Congresului si in PNL

Deputatul liberal Florin Roman afirma ca 2021 este anul Congresului in PNL, iar pierderea alegerilor a involburat apele in partid. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua improspatare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a inceput deja, sustine el, conform News. ro.

Florin Roman: Pierderea alegerilor a involburat apele in PNL. E nevoie de lideri puternici, de o noua improspatare a imaginii partidului

Unul dintre nemultumitii din PNL din timpul negocierilor cu USR-PLUS si UDMR, Florin Roman, sustine intr-o postare pe Facebook ca pierderea alegerilor a involburat apele in partid si ca e nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua improspatare a imaginii fomatiunii.

Florin Roman: 2021 este anul Congresului si in PNL. Pierderea alegerilor a involburat apele in partid

Deputatul liberal Florin Roman afirma ca 2021 este anul Congresului in PNL, iar pierderea alegerilor a involburat apele in partid. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua improspatare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a inceput deja, sustine el.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )