Libnet.ro
UNICEF

08:15

FLORIN ROMAN, DUPA CE CIOLACU A ACUZAT PNL DE TUNURI: Serios? Adrian Nastase al cui presedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui presedinte a fost?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN ROMAN, DUPA CE CIOLACU A ACUZAT PNL DE TUNURI: Serios? Adrian Nastase al cui presedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui presedinte a fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul PNL de tunuri, facand referire la Adrian Nastase si Liviu Dragnea, fosti presedinti ai PSD cu probleme penale. Roman l-a sfatuit pe Ciolacu sa nu sape groapa altuia ca sa nu cada singur in ea, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Liberalul Florin Roman raspunde acuzatiilor lui Marcel Ciolacu: Serios? Adrian Nastase si Liviu Dragnea ai cui presedinti au fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat guvernarea PNL ca a aruncat tara in haos, a pierdut controlul in lupta cu epidemia de coronavirus si ca a.

Florin Roman a cerut presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului sa aprobe cererea de revocare a Avocatului Poporului. Ce raspuns a primit

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a cerut, la inceputul plenului reunit al Parlamentului de miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc sa aprobe solicitarea pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului si ea sa fie transmisa comisiilor juridice ale Legislativului.

Florin Roman a cerut presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului sa aprobe cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a cerut, la inceputul plenului reunit al Parlamentului de miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc sa aprobe solicitarea pentru revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului si ea sa fie transmisa comisiilor juridice ale Legislativului, conform news. ro.

PNL cere revocarea Avocatului Poporului. Florin Roman: Renate Weber este Avocatul celor de la PSD si ALDE

Liderul deputatilor PNL Florin Roman a cerut, la inceputul plenului reunit al Parlamentului de miercuri, presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului sa aprobe cererea de revocare a Renatei Weber din functia de.

Sume uriase! Cu ce pensie ramane un europarlamentar roman dupa doar 5 ani de mandat! Cati bani incaseaza lunar si dupa ce nu mai sunt alesi in Parlamentul European

Daca prinzi un mandat de eurodeputat, pare ca ti-ai aranjat intreaga viata. Pe langa salariul net de 6. 824 euro, politicienii mai primesc si foarte multe indemnizatii, care-i pot transforma chiar in milionari la final de mandat. Este suficient sa ne uitam prin conturile unor fosti europarlamentari, cum este cazul lui Cristian Preda pentru a remarca cat de bogat a devenit dupa 10 ani petrecuti in Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )