Libnet.ro
UNICEF

01:05

FLORIN ROMAN, LIDER PNL: PSD este vinovat pentru cresterea cazurilor de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN ROMAN, LIDER PNL: PSD este vinovat pentru cresterea cazurilor de coronavirus

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cei de la PSD sunt vinovati pentru cresterea cazurilor de coronavirus, asta pentru ca au sabotat Guvernul si au criticat masurile de restrictie, conform Stiripesurse. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Lider PNL:PSD e principalul vinovat de cresterea imbolnavirilor de COVID

Florin Roman, liderul deputatilor PNL considera PSD e principalul vinovat de cresterea imbolnavirilor de COVID, pentru ca a pus la indoiala boala, a acuzat aplicarea amenzilor si nivelul lor ridicat si a criticat masurile de restrictie.

Florin Roman (PNL): PSD e principalul vinovat de cresterea imbolnavirilor de COVID-19, pentru ca a pus la indoiala boala

Creste alarmant numarul de noi cazuri de Covid-19, iar Florin Roman, liderul deputatilor PNL considera PSD e principalul vinovat, pentru ca a pus la indoiala boala. Roman aminteste ca social-democratii au.

Florin Roman: PSD este principalul vinovat de cresterea imbolnavirilor de COVID

Potrivit lui Florin Roman, liderul deputatilor PNL, reprezentantii Partidului Social Democrat sunt principalii vinovati pentru cresterea numarului de imbolnaviri de coronavirus din Romania.

Florin Roman (PNL): Nelu Tataru - un erou. Viorica Dancila - Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubator

Deputatul PNL Florin Roman a declarat ca ministrul Nelu Tataru este un erou pentru ca a avut curajul sa mearga prin spitale, printre pacienti. Sa ne imaginam cum ar fi aratat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dancila este Elena Ceausescu care umbla cu ministrul Sanatatii, prin spitale, smulgand bebelusii din incubatoare pentru a avea o poza de campanie, a afirmat Roman.

PNL a depus cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Si de la PSD nu toata lumea e lamurita ca trebuie sa faca scut in jurul Renatei Weber (VIDEO)

PNL a depus, luni, la Parlament,cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. in documentul depus de liderii liberali din Senat si Camera Deputatilor, Daniel Fenechiu si.

Seful Deputatilor PSD, replica pentru Florin Roman: Chiar nu va crapa obrazul de rusine?! Iresponsabililor, incapabililor de la PNL

Seful grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, sustine ca gestionarea dezastruoasa a pandemiei de coronavirus apartine in totalitate liberalilor care au sacrificat tot, ca sa-si umple buzunarele cu spagi de milioane de euro.

Un lider PNL a dat bacalaureatul la 42 de ani: A fost greu, dar m-am pregatit. Sper sa iau o nota buna!

Prim-vicepresedintele PNL VranceaDaniel Morosanua dat examenul de bacalaureat, la 42 de ani. Sper sa iau o nota buna! Sunt ambitios! Este un act de curaj faptul ca la aceasta varsta dau Bacalaureatul, a declarat el.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )