Libnet.ro
UNICEF

01:06

FLORIN ROMAN: Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN ROMAN: Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL si spune ca nu intelege de ce a fost schimbata din functia de ministru al Muncii. Roman - unul dintre liberalii care l-au criticat pe Ludovic Orban pentru modul in care a negociat structura Guvernului - mai spune ca, din pacate, din toti asii, PNL nu a tras niciunul. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Roman: Violeta Alexandru, unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL. Nu am inteles de ce a fost schimbata

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL si spune ca nu intelege de ce a fost schimbata din functia de ministru al Muncii. Roman - unul dintre liberalii care l-au criticat pe Ludovic Orban pentru modul in care a negociat structura Guvernului - mai spune ca, din pacate, din toti asii, PNL nu a tras niciunul.

Florin Roman, despre Violeta Alexandru: A cazut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, cum au facut si cu structura noului guvern

Deputatul PNL Florin Roman a declarat, marti seara, ca Violeta Alexandru a fost unul dintre cei mai buni ministri din Guvernul PNL si ca nu intelege de ce a fost schimbata din functia de ministru al Muncii,.

A murit Adrian Ionescu, unul dintre cei mai vechi angajati ai LPF. Avea 64 de ani

Adrian Ionescu, fostul oficial al Ligii Profesionistede Fotbal LPF), s-a stins din viatala varsta de 64 de ani. Adrian Ionescu a murit la doar 64 de ani Anuntul ca Adrian.

ANM: 2020 inchide un deceniu de caldura exceptionala, fiind unul dintre cei mai calzi trei ani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, marti, citand date ale Organizatiei Meteorologice Mondiale, ca 2020 inchide un deceniu de caldura exceptionala, iar 2020 este unul dintre cei mai calzi trei ani.

Florin Roman: Cu structura noului Guvern, din toti asii, noi nu am tras nici unul

Deputatul PNL Florin Roman critica schimbarea din functia de ministru al Muncii a Violetei Alexandru.

Laboratorul chinez Sinopharm anunta ca unul dintre vaccinurile sale are o eficacitate de 79%

Laboratorul chinez Sinopharm a anuntat astazi ca unul dintre vaccinurile sale anti-coronavirus are o eficacitate de 79%, procent inferior celor revendicate de competitorii americani Pfizer si Moderna, transmite AFP, care mentioneaza ca Sinopharm este prima companie farmaceutica de stat chineza care a comunicat cifre privind eficacitatea unui vaccin in pregatire.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta pentru bugetul de stat cu premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis va avea, luni, ora 14, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind constructia bugetului de stat, la care vor participa premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, in.

Alibec s-a accidentat la unul dintre antrenamente

Atacantul Denis Alibec a devenit indisponibil pentru meciul de campionat dintre Kayserispor, formatia sa, si Genclerbirligi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )