Libnet.ro
UNICEF

12:00

Florin Salam, decizie radicala dupa scandalul cu interlopii. Totul pentru a isi tine sotia in siguranta

Playtech Playtech,
Florin Salam, decizie radicala dupa scandalul cu interlopii. Totul pentru a isi tine sotia in siguranta

Florin Salam o termina cu periferia si este decis sa faca o schimbare importanta in viata lui. Mai precis, acesta si-a scos casa la vanzare, in speranta ca va obtine o suma remarcabila. Florin Salam, decizie radicala dupa scandalul cu interlopii Florin Salam vrea sa se mute la oras, intr-o zona buna a Capitalei, unde . continuă pe Playtech

Seful Politiei, decizie ferma dupa intalnirea cu interlopii Duduianu. Ce spune despre demisia sa din conducere

In urma revoltarii cetatenilor cu privire la intalnirea Sefului Politiei Romane cu unul dintre membrii clanului Duduianu, Inspectoratul General al Politiei Romane a facut anuntul! Ce spune despre demisia sa din conducere?! Va demisiona sau nu seful Politiei Romane? Dupa aparitia in presa a imaginilor cu seful Politiei Romane, seful Politiei Capitalei si unul dintre .

De ce sunt in scandal, de fapt, Florin Salam si interlopul Mircea Nebunu. S-a aflat acum de unde a inceput tot

Florin Salam este protagonistul unui nou scandal de proportii, dupa ce nici bine nu s-a incheiat cel cu membrii familiei Duduianu, pe care i-a reclamat la Politie. Care este legatura dintre manelist si liderul interlop din sectorul 4, Mircea Nebunu, care l-a amenintat ca ii da o palma de zboara in sus, aflati in randurile .

Cati bani cere Florin Salam pentru o cantare. Nici daca iti vinzi casa nu ti-l permiti la nunta sau botez

S-a aflat cati bani solicita Florin Salam pentru cateva ore de cantare. Manelistul cere pentru un program de cateva ore intre 10000 si 20000 de euro, insa doar banii nu sunt suficienti. Cati bani cere Florin Salam pentru un program artistic. Trebuie sa-ti vinzi casa ca sa il aduci la nunta sau botez Florin Salam, .

Mircea Badea a facut anuntul socant. Decizie radicala luata de prezentatorul de la Antena 3

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, difuzata la Antena 3, a facut un anunt controversat. Acesta refuza sa isi dea copilul la scoala, din septembrie. Cum motiveaza decizia, aflati in randurile de mai jos. Mircea Badea refuza sa isi trimita copilul la scoala Mircea Badea preconizeaza ca luna septembrie va aduce o adevarata explozie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )