Libnet.ro
UNICEF

08:00

Florin Salam a uitat de fratele Emi Pian. Petrecere cu 100 de lideri de clanuri, la o zi dupa moartea prietenului

Playtech Playtech,
Florin Salam a uitat de fratele Emi Pian. Petrecere cu 100 de lideri de clanuri, la o zi dupa moartea prietenului

Se pare ca Florin Salam a cam uitat de fratele Emi Pian, ucis intr-un mod brutal in noapte de luni spre marti de un alt interlop dintr-un clan rival. Chiar daca a fost devastat de uciderea cumatrului sau, la o zi dupa crima manelistul a participat la o petrecere cu 100 de persoana, plina de . continuă pe Playtech

Singura inregistrare VIDEO cu Florin Salam si fratele lui. Nelu este internat in stare grava cu COVID-19

Florin Salam are un frate mai mare, despre care putina lume stia pana joi, cand artistul a dezvaluit drama prin care trece acesta. Nelutu Stoian este internat cu COVID-19 la Institutul Matei Bals din Capitala, iar Florin Salam afirma ca starea sa este foarte grava.

Fratele lui Emi Pian cutremura lumea interlopa. Au vrut sa-l omoare: este taiat pe gat. De unde a pornit totul

Fratele lui Florin Mototolea, supranumit si Emi Pian, a facut dezvaluiri cutremuratoare in timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum. Acesta a marturisit ca, in urma cu trei ani, cei care i-au ucis fratele au vrut sa faca acelasi lucru si cu el. Ce spune fratele lui Emi Pian Fratele .

Care a fost cauza mortii interlopului Emi Pian. Raportul preliminar al medicilor legisti

Medicii legisti au dat verdictul in cazul uciderii interlopului Florin Mototolea, cunoscut ca Emi Pian. Concluziile autopsiei ar putea rasturna intreaga ancheta, pentru ca barbatul nu a murit din cauza ranilor pr.

Catalin Apostolescu, purtatorde cuvant la Matei Bals pentru B1.ro: Fratele lui Florin Salam, infectat cu COVID-19, se afla internat, in stare critica. Manelistul a cantat fara masca la priveghiul lui Emi Pian, unde au participat sute de oameni

Nelutu, fratele cantaretului Florin Salam, se afla internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Informatia a fost confirmata pentru B1. ro de catre Dr. Catalin Apostolescu, medic primar al spitalului.

Amenda pentru Florin Salam. Ce a anuntat Marcel Vela, dupa priveghiul lui Emi Pian

Evenimentele ce s-au succedat de la momentul decesului fostului lider de clan Emi Pian, au generat tensiuni, atat in randul interlopilor, dar si in randul fortelor de ordine. Lucrurile par a exploda, avand in vedere ca totul este ca un butoi cu pulbere. Florin Salam de la priveghi la plata unei amenzi Ieri, si pana .

EXCLUSIV Ce a patit Florin Salam noaptea trecuta la priveghiul lui Emi Pian. A durat ore in sir

Ieri toata ziua si pana noaptea tarziu a fost mare vanzoleala la vila lui Emi Pian din Rahova, la priveghiul acestuia. Multa lume dar si foarte multa politie a putut fi vazuta aseara in cartierul bucurestean. Dupa multe ore de cantat i s-a facut rau Printre multitudinea de oameni prezenti la prima zi de priveghi .

Priveghiul interlopului Emi Pian s-a lasat cu manele si amenzi. Florin Salam, taxat de politisti: Intru tanar in mormant

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat miercuri seara ca la priveghiul lui Emi Pian au fost aplicate 60 de sanctiuni persoanelor care nu au respectat masura distantarii sociale si care nu au purtat masca asa cum prevede legea. Inclusiv Florin Salam, unul dintre manelistii care a cantat la capataiul lui Emi Pian, a fost amendat.

Emi Pian, pe ultimul drum. La cimitir au venit si Florin Salam cu Sorin, Copil de Aur. Sunt asteptate peste 1.000 de persoane - VIDEO

Inmormantarea lui Emi Pian are loc duminica, cortegiul funerar a plecat de acasa dis de dimineata, desi ieri se stia ca ceremonia de inmormantare va avea loc in jurul pranzului. Dupa slujba de la biserica Sf. Paraschva din sectorul 6, masina cu sicriul interlopului Emi Pian va merge la cimitirul Tudor Vladimirescu.

Cine a aparut la inmormantarea lui Emi Pian. Nu a fost lasat sa intre

Inmormantarea lui Emi Pian a starnit interesul multor oameni, asa s-a ajuns ca jandarmii sa nu mai lase pe nimeni sa intre in cimitirul unde interlopul urmeaza sa fie inmormantat. Unul dintre cei care nu au mai fost primiti in cimitir a fost si celebrul manelist Florin Salam. Florin Salam nu a avut acces la .

Interlopul Emi Pian a fost inmormantat. Scandal la cimitir. Jandarmii au dat amenzi de 5.500 de lei - VIDEO

Inmormantarea lui Emi Pian are loc duminica, cortegiul funerar a plecat de acasa dis de dimineata, desi ieri se stia ca ceremonia de inmormantare va avea loc in jurul pranzului. Dupa slujba de la biserica Sf. Paraschva din sectorul 6, masina cu sicriul interlopului Emi Pian va merge la cimitirul Tudor Vladimirescu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )