Libnet.ro
UNICEF

21:00

Florin Tripa, deputat PSD, dupa audierea la DNA: Mi s-a dat calitatea de suspect pentru trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Florin Tripa, deputat PSD, dupa audierea la DNA: Mi s-a dat calitatea de suspect pentru trafic de influenta

DNA perchezitioneaza sediul PSD Arad, iar deputatul Florin Tripa a fost dus la audieri. Parlamentarul sustine ca se afla pe drum spre aeroport, iar anchetatorii i-au speriat copilul. continuă pe Antena3

Florin Tripa a fost audiat, azi, la sediul DNA

Deputatul PSD, Florin Tripa, a fost audiat azi de Directia Nationala Anticoruptie. Acesta a declarat, dupa intalnirea cu anchetatorii, ca este suspectat de trafic de influenta, in cazul angajarii unei persoane la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

VIDEO DNA face perchezitii la PSD Arad, la Directia de Drumuri si la locuintele a trei parlamentari n dosar ar fi vorba de mita ceruta soferilor de tir care treceau n Ungaria Liderul PSD Arad, ridicat din sediul partidului

Directia Nationala Anticoruptie face, luni dimineata, perchezitii la sediul PSD Arad, la locuintele a trei parlamentari PSD, la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, dar si in casele altor suspecti, potrivit presei locale. Sunt vizati deputatii de Arad Florin Tripa si Dorel Caprar, senatorul de Caras-Severin Ioan Chisalita si consilierul judetean, Cristian Ispravnic, sef al DRDP Timisoara, toti fiind reprezentanti PSD. 15 Si liderul PSD Arad, Dorel Caprar, a fost ridicat de procurori in urma unor perchezitii la sediul partidului11. 26 Deputatul Florin Tripa: Sunt un om drept, un parlamentar care sta intr-un apartament cu doua camere, n-am profitat de nimic 10. 52 Ispravnic a fost ridicat, luni, de la sediul PSD Arad. 24 Deputatul Tripa a spus, dupa audierile la DNA Timisoara, ca are calitatea de suspect intr-un dosar de trafic de influenta10. 09 Surse din ancheta au spus ca Ispravnic si alti directori din DRDP i-ar fi constrans pe angajati sa solicite de la soferii de camioane mita, care era colectata mai departe de sefi.

Deputatul Florin Tripa, dupa audierile la DNA Timisoara: Sunt un om drept, un parlamentar care sta ntr-un apartament cu doua camere, n-am profitat de nimic

Deputatul PSD Tripa a declarat luni dimineata, la finalul discutiei cu procurorii DNA Timisoara, ca e un dosar foarte complex si ca o sa vina la audieri fara probleme, pentru ca nu are nimic de ascuns.

Perchezitii DNA la locuintele parlamentarilor PSD Dorel Caprar si Florin Tripa

Procurorii DNA Timisoara si ofiterii DGA fac perchezitii, luni diminieata, intr-un amplu dosar de coruptie.

Fostii presedinti ai Romaniei, in pericol sa piarda indemnizatiile speciale. Ce contine amendamentul unui deputat PSD

Deputatul PSD Sebastian Radu a depus un amendament la propunerea legislativa pentru abrogarea pensiilor speciale care se afla in dezbatere in Camera Deputatilor. Parlamentarul de Buzau a anuntat ca a inceput demersurile pentru ca indemnizatia celor care au avut calitatea de sef de stat sa fie eliminata.

Oficial: Un deputat PSD se alatura PNL

Deputatul Elena Haratau si-a incetat activitatea in grupul PSD si va activa in cel al PNL, asa cum informase la inceputul acestei luni.

FLORIN CITU: Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca deficitul va depasi 4%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul PSD stia, inca de la inceputul acestui an, ca deficitul bugetar va depasi tinta de 4% daca nu sunt luate masuri suplimentare.

Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil. Cati bani mai are dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi

Gigi Becali a iesit din topul celor mai bogati 10 oameni din Romania, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie DNA) i-a pus sechestru pe conturile personale. Patronul FCSB a coborat pana pe locul 11 in acest clasament, cu o avere estimata la 450-500 de milioane de euro. Averea lui Gigi Becali a scazut considerabil DNA a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )