Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florina Cercel, 53 de ani de cariera. Care este cel mai mare regret

Antena3 Antena3,
Florina Cercel, 53 de ani de cariera. Care este cel mai mare regret

A fost, si este in continuare, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, una dintre cele mai mari artiste ale scenei noastre, si, pentru ca noi credem ca e mai important sa apreciem valorile,. continuă pe Antena3

Starea de sanatate a copilului de doi ani care a fost blocat intr-un put, timp de 11 ore, este mai buna. Medic: Are inca probleme respiratorii. S-a trezit, a plans, priveste

Copilul de un an si opt luni care a fost stat, miercuri, timp de 11 ore intr-un put, se simte mai bine, insa are inca probleme respiratorii, a declarat un purtator de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, unde este internat baietelul.

Care este cantitatea maxima de cafea pe care o poti bea zilnic

Daca obisnuiesti sa bei cafea in mod regulat fie de placere, fie pentru ca iti da un imbold sa iti indeplinesti sarcinile la munca ceva mai eficient, cercetatorii identifica o limita de consum pe care trebuie sa o respecti cu strictete. Un nou studiu stiintific, care este cel mai exhaustiv de pana acum, stabilestecare este [].

Ce spune Orlando Bloom despre pozele in care este complet gol!

La aproape un an de cand a fost surprins de paparazzi in costumul lui Adam, in timpul unei vacante petrecute cu Katy Perry in Sardinia, Orlando Bloom face primele comentarii despre aceasta ipostaza neobisnuita.

S-a angajat la varsta de 19 ani si nu a renuntat nici pana acum. Care este povestea unei femei ce lucreaza de 70 de ani pentru aceeasi companie

Monica Evans este o batranica de 89 de ani din Marea Britanie, care poate fi considerata cea mai fidela angajata. De 70 de ani, britanica lucreaza pentru aceeasi firma de inginierie. Mai mult de.

Dorian Popa si-a amanat nunta cu iubita sa. Care este MOTIVUL

Dorian Popa a decis sa amane planurile de nunta cu iubita sa Claudia. Dupa ce s-a scris ca nunta a fost programata in aceasta vara, Dorian Popa a hotarat sa faca un alt pas in.

Care este cea mai mare fobie a Deliei! Artista a recunoscut tot!

Delia a recunoscut ca are o mare fobie! Artistei ii este teama sa ramana noaptea singura, motiv pentru care nu doarme pana nu vine sotul ei acasa. Sursa: Antena.

Utile:Regleaza-ti glicemia cu fasole verde; Cum te ajuta namolul la cresterea imunitatii; Cum se prepara cafeaua oparita si de ce este mai sanatoasa decat cea fiarta

Dulceata de papadie, un remediu natural pentru bolile de ficat. Papadia este recomandata si pentru problemele hormonale. Remedii naturale care vindeca refluxul esofagian. Daca ai reflux esofagian si ai probleme cu greutatea, cel mai bine ar fi sa incerci sa.

Calin Popescu Tariceanu: Ar trebui sa se renunte complet la venitul minim garantat care este o invitatie la nemunca

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca este necesar sa se renunte complet la acordarea venitului minim garantat, care, in opinia sa, este o invitatie la nemunca.

Calatoria in timp ar putea fi posibila: care este modelul propus de matematicieni

Desi se credea un lucru imposibil, oamenii de stiinta au venit cu un model matematic viabil pentru realizarea unei masini a timpului. Desi masina timpului era considerata o structura complexa, irealizabila, desprinsa din filmele science-fiction, cercetatorii sustin ca, din punct de vedere matematic, calatoria in timp este posibila. David Tsang si Ben Tippet, matematicieni de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )