Libnet.ro
UNICEF

08:46

Floyd Mayweather il spulbera prin KO tehnic pe Conor McGregor, in cel mai asteptat meci de box al momentului

B1 B1,
Floyd Mayweather il spulbera prin KO tehnic pe Conor McGregor, in cel mai asteptat meci de box al momentului

Floyd Mayweather dovedeste ca e unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile si il spulbera pe Conor McGregor prin KO tehnic, intr-unul dintre cele mai asteptate meciuri din toate. continuă pe B1

Floyd Mayweather castiga lupta banilor prin KO tehnic cu Conor McGregor/ Nici vorba de box, doar show 100%

Fostul campion mondial la box Floyd Mayweather a castigat fara probleme lupta cu campionul UFC Conor McGregor in repriza a 10-a, cand arbitrul a intrerupt partida si chinul irlandezului. Am asistat la un show asa cum numai americanii stiu sa inventeze. Conor McGregor nu are postura de boxer, nu are pasii si miscarile din box, parand uneori chiar ridicol in ring. Mayweather nici nu l-a atins in primele 4 runde, iar cand a inceput sa dea drumul la lovituri s-a vazut ca irlandezul nu este - cel putin deocamdata - pregatit pentru ringul de box. Floyd Mayweather: Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans; A fost ultimul meu meciConor McGregor: Nu stiu daca voi mai boxa.

Floyd Mayweather il invinge pe Conor McGregor prin KO tehnic

Floyd Mayweather a castigat usor meciul contra lui Conor McGregor, prin KO tehnic. Arbitrul de ring a oprit partida in runda 10, in momente in care Mayweather lovea, iar irlandezul parea.

Floyd Mayweather l-a zdrobit pe McGregor. Victorie prin KO tehnic in repriza a zecea a meciului de la Las Vegas

Floyd Mayweather l-a invins pe Conor McGregor prin KO tehnic in repriza a zecea, in meciul disputat la Las Vegas.

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Meciul de care vorbeste toata lumea

Floyd Mayweather-Conor McGregor LIVE STREAM VIDEO ONLINE Starul irlandez al artelor martiale mixte Conor McGregor va aborda meciul contra legendei americane a boxului Floyd Mayweather, sambata noapte la Las.

VIDEO Box: Avantaj la cantar pentru Conor McGregor inaintea meciului cu Floyd Mayweather

Starul irlandez al artelor martiale mixte Conor McGregor va aborda meciul contra legendei americane a boxului Floyd Mayweather, sambata noapte la Las Vegas, cu un avantaj de 1,6 kg, conform cantarului oficial efectuat vineri.

Cati bani au primit Floyd Mayweather si Conor McGregor. Irlandezul si-a dublat averea

PartidaFloyd Mayweather - Conor McGregor, o demonstratie de a face bani pe care doar americanii o pot pune la cale atat de stralucit, le-a marit considerabil averile celor doi combatanti.

Marele meci dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor: va fi bataia sau farsa secolului?

Pugilistul american Floyd Mayweather il va intalni pe irlandezul Conor Mc Gregor, campionul Artelor Martiale, intr-un meci de box care starneste un interes enorm si o mare intrebare: va fi o lupta pasionanta sau doar o piesa ieftina?.

VIDEO Marele meci dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor: va fi bataia sau farsa secolului?

Pugilistul american Floyd Mayweather il va intalni pe irlandezul Conor Mc Gregor, campionul Artelor Martiale, intr-un meci de box care starneste un interes enorm si o mare intrebare: va fi o lupta pasionanta sau doar o piesa ieftina?.

Conor McGregor nu exclude sa continue sa boxeze: M-a ranit atitudinea unora, dar am demonstrat ca sunt si boxer

Irlandezul Conor McGregor nu a exclus, dupa infrangerea suferita in fata americanului Floyd Mayweather, sa continue o cariera in box, in paralel cu cea care l-a consacrat in artele martiale mixte MMA), informeaza AFP.

Floyd Mayweather: Am ales partenerul potrivit pentru ultimul dans. A fost ultimul meu meci

Pugilistul Floyd Mayweather a declarat ca meciul cu irlandezul Conor McGregor a fost ultimul al carierei sale, el afirmand ca a ales partenerul potrivit pentru ultimul dans.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )