Libnet.ro
UNICEF

16:30

FLUIDIZAREA TRAFICULUI: Primul pas pentru pasarele pe centura Capitalei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FLUIDIZAREA TRAFICULUI: Primul pas pentru pasarele pe centura Capitalei

Guvernul va decide prin hotarare, in perioada imediata, inceperea procedurilor de licitatie pentru construirea unei pasarele pe centura Capitalei in zona Prelungirea Ghencea-comuna Domnesti, pentru fluidizarea traficului, proiectul fiind realizat de. continuă pe Wall-Street Ro

Primul pas pentru pasarele pe centura Capitalei

Guvernul va decide prin hotarare, in perioada imediata, inceperea procedurilor de licitatie pentru construirea unei pasarele pe centura Capitalei in zona Prelungirea Ghencea-comuna Domnesti, pentru fluidizarea traficului, proiectul fiind realizat de.

Pasarele pe centura Capitalei, pentru fluidizarea traficului. Guvernul va incepe licitatii pentru lucrarile de constructie

Guvernul va decide prin hotarare, in perioada imediata, inceperea procedurilor de licitatie pentru construirea unei pasarele pe centura Capitalei in zona Prelungirea Ghencea-comuna Domnesti, pentru fluidizarea traficului, proiectul fiind realizat de mai multi ani, dar neaplicat din lipsa de fonduri. O pasarela similara va fi construita si la intersectia soselei ocolitoare a Capitalei cu Soseaua Cernica, dupa ce lucrarea va fi avizata si prin hotarari ale Consiliului General al Municipiului Bucuresti si Consiliului Judetean Ilfov.

Guvernul va incepe licitatii pentru pasarele pe centura Capitalei, in zona Prelungirea Ghencea-Domnesti

Solutia de durata pentru fluidizarea traficului rutier pe soseaua de centura a Bucurestiului este construirea de pasarele, iar statul va aloca in acest sens bani din buget daca lucrarile nu pot fi finantate din fonduri europene, in 2014-2015, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Ponta vrea o pasarela in zona Prelungirea Ghencea - Domnesti, desi guvernul sau a taiat finantarea pentru Centura Sud a Bucurestiului inca din septembrie 2012

Guvernul va decide prin hotarare, in perioada imediata, inceperea procedurilor de licitatie pentru construirea unei pasarele pe centura Capitalei in zona Prelungirea Ghencea-comuna Domnesti, pentru fluidizarea traficului, proiectul fiind realizat de mai multi ani, dar neaplicat din lipsa de fonduri, a anuntat joi premierul Ponta. Noul proiect anuntat de seful Guvernului vine in contextul in care lucrarile de modernizare si extindere a Centurii de Sud a Capitalei, lucrari ce partial trebuiau terminate anul acesta in primavara, sunt sistate inca din septembrie 2012 din cauza ca Guvernul a oprit finantarea, asa cum a relatat HotNews. ro in luna mai. Cu toate ca lucrarile la actuala centura sunt sistate, Victor Ponta a anuntat joi ca in curand se va semna documentatia pentru viitoarea autostrada de Centura Sud A0), un nou drum facut in concesiune. Am si o veste proasta, Centura Sud [n. r. autostrada] va fi cu taxa. Va fi de la Pitesti la Constanta. Dar nu va fi o taxa mare, a spus Ponta.

Ponta vrea un pasaj in zona Prelungirea Ghencea - Domnesti, desi guvernul sau a taiat finantarea pentru Centura Sud a Bucurestiului inca din septembrie 2012

Guvernul va decide prin hotarare, in perioada imediata, inceperea procedurilor de licitatie pentru construirea unui pasaj pe centura Capitalei in zona Prelungirea Ghencea-comuna Domnesti, pentru fluidizarea traficului, proiectul fiind realizat de mai multi ani, dar neaplicat din lipsa de fonduri, a anuntat joi premierul Ponta. Noul proiect anuntat de seful Guvernului vine in contextul in care lucrarile de modernizare si extindere a Centurii de Sud a Capitalei, lucrari ce partial trebuiau terminate anul acesta in primavara, sunt sistate inca din septembrie 2012 din cauza ca Guvernul a oprit finantarea, asa cum a relatat HotNews. ro in luna mai. Cu toate ca lucrarile la actuala centura sunt sistate, Victor Ponta a anuntat joi ca in curand se va semna documentatia pentru viitoarea autostrada de Centura Sud A0), un nou drum facut in concesiune. Am si o veste proasta, Centura Sud [n. r. autostrada] va fi cu taxa. Va fi de la Pitesti la Constanta. Dar nu va fi o taxa mare, a spus Ponta.

Guvernul va finanta din buget fluidizarea traficului pe centura Capitalei daca nu va primi bani UE

Solutia de durata pentru fluidizarea traficului rutier pe soseaua de centura a Bucurestiului este construirea de pasarele, iar statul va aloca in acest sens bani din buget daca lucrarile nu pot fi finantate din fonduri europene, in 2014-2015, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Guvernul ar putea finanta din buget fluidizarea traficului pe centura Capitalei

Solutia de durata pentru fluidizarea traficului rutier pe soseaua de centura a Bucurestiului este construirea de pasarele, iar statul va aloca in acest sens bani din buget daca lucrarile nu pot fi finantate din fonduri europene, in 2014-2015, a.

Guvernul va finanta din buget fluidizarea traficului pe centura Bucurestiului, daca nu va primi fonduri europene

Statul va aloca bani din buget pentru fluidizarea traficului rutier pe soseaua de centura a Bucurestiului, daca lucrarile nu pot fi finantate din fonduri europene, in perioada 2014-2015, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta, pe Centura Capitalei: Guvernul va finanta fluidizarea a traficului.

Victor Ponta, primarul Sorin Oprescu si seful Politiei Romane se aflla, joi dimineata, pe centura Capitalei pentru a gasi solutii de fluidizarea a traficului. Premierul spune ca singura solutie pentru evitarea aglomeratiei este construirea de pasarele. Ar mai trebui construit insa si un pasaj. Daca e blocata, Centura nu-si mai indeplineste sensul de varianta ocolitoare, a declarat Victor Ponta. El a cerut un studiu de la Consiliul Judetean si Primaria Capitalei, deoarece, pentriu .

Ponta, pe Centura Capitalei: Guvernul va finanta fluidizarea traficului.

Victor Ponta, primarul Sorin Oprescu si seful Politiei Romane se afla, joi dimineata, pe centura Capitalei pentru a gasi solutii de fluidizarea a traficului. Premierul spune ca singura solutie pentru evitarea aglomeratiei este construirea de pasarele. Ar mai trebui construit insa si un pasaj. Daca e blocata, Centura nu-si mai indeplineste sensul de varianta ocolitoare, a declarat Victor Ponta. El a cerut un studiu de la Consiliul Judetean si Primaria Capitalei, deoarece, pentriu construirea .

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )