Libnet.ro
UNICEF

08:15

Flux mare de pasageri pe Aeroportul din Cluj Napoca: Lucrarile de extindere vor incepe in 2016

B1 B1,
Flux mare de pasageri pe Aeroportul din Cluj Napoca: Lucrarile de extindere vor incepe in 2016

Aeroportul International Avram Iancu de la Cluj-Napoca se confrunta cu o avalansa de pasageri, numarul acestora crescand cu 30% in primele 6 luni ale anului, fata de aceeasi perioada din 2014 si ajungand. continuă pe B1

Peste 500 de locuri bugetate la nivel de licenta, neocupate la patru universitati din Cluj-Napoca dupa admiterea din vara: O noua sesiune va fi organizata in luna septembrie

Peste 500 de locuri bugetate la nivel de licenta au ramas libere la patru universitati din Cluj-Napoca dupa admiterea din vara, pentru ocuparea acestora urmand sa se organizeze o noua sesiune de admitere, in.

Cluj-Napoca: Curatarea statuii lui Matei Corvin, vopsita partial cu o vopsea de culoare maro, costa 4.000 de lei, bani alocati de Consiliul Local

Saptamana trecuta statuia lui Matei Corvin din Cluj-Napoca a fost vandalizata, mai precis vopsita cu o vopsea de culoare maro. Curatarea ei costa 4. 000 de lei, iar banii vor fi alocati de Consiliul.

Traficul de pe aeroportul international din Cluj, in crestere fata de 2014. Spre ce destinatie exotica va veti putea imbarca din inima Ardealului

Conducerea Aeroportului International Avram Iancu din Cluj si cea a Consiliului Judetean Cluj au anuntat joi, 6 august, intr-o conferinta de presa ca traficul aerian pe aeroportul clujean a crescut cu 30% inprimul semestru al acestui an fata de aceeasi perioada din 2014. Alte doua destinatii vor fi introduse in perioada urmatoare de la Cluj.

Aeroportul din Tulcea, singura legatura aeriana cu Delta Dunarii, a intrat in reparatii

Aeroportul din Tulcea a intrat de luni in reparatii capitale. Vor fi refacute pista de aterizare, va fi construit un terminal nou pentru pasageri si se vor amenaja locuri de parcare pentru avioane si.

Aeroportul din Tulcea, inchis pentru reparatii

Aeroportul din Tulcea, singura legatura aeriana cu Delta Dunarii, a fost inchis pentru reparatii. Astfel, va fi refacuta pista de aterizare, va fi construit un terminal nou pentru pasageri si se vor amenaja locurile de parcare pentru avioane si elicoptere.

Vasile Blaga: Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului PNL pentru Primaria Cluj-Napoca

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca Emil Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Autobuze noi date in circulatie in Cluj Napoca: Noile mijloace de transport au o garantie de 5 ani

10 autobuze noi vor intra in circulatie la Cluj-Napoca si vor deservi in principal rutele ce fac legatura cu zona industriala a orasului. Un autobuz a costat aproape un milion de lei si are o garantie de.

Blaga: Boc s-a inscris in cursa pentru Primaria Cluj-Napoca

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca Emil Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc isi doreste un nou mandat la Primaria municipiului Cluj Napoca

Emil Boc si-a anuntat, luni, candidatura pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Decizia fostului prim-ministru a fost comunicata de copresedintele PNL Vasile Blaga. in cursa interna s-a mai.

Surpriza pe piata imobiliara: la Cluj-Napoca se vand locuinte mai scumpe decat in Bucuresti

Municipiului Cluj-Napoca si-a consolidat pozitia de oras cu cele mai scumpe apartamente din Romania la sfarsitul lunii iulie, arata statisticile Imobiliare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )