Libnet.ro
UNICEF

05:15

FMI se asteapta ca 2020 sa fie cel mai prost an de la Marea Depresiune din 1930, din cauza pandemiei de coronavirus si a efectelor sale

B1 B1,
FMI se asteapta ca 2020 sa fie cel mai prost an de la Marea Depresiune din 1930, din cauza pandemiei de coronavirus si a efectelor sale

Economia mondiala va inregistra in 2020 cel mai prost an de la Marea Depresiune din 1930, sustine Fondul Monetar International FMI), in ultimele sale estimari, care vin in plina pandemie de. continuă pe B1

FMI se asteapta ca 2020 sa fie cel mai prost an de la Marea Depresiune din 1930, din cauza pandemiei de coronavirus si a efectelor sale

Economia mondiala va inregistra in 2020 cel mai prost an de la Marea Depresiune din 1930, sustine Fondul Monetar International FMI), in ultimele sale estimari, care vin in plina pandemie de.

Cel mai performant aparat NASA va fi trimis pe Marte in 2020: ce poate sa faca

NASA a creat un nou rover pe care il va trimite pe Marte si este cel mai performant dintre toate aparatele pe care le-a trimis agentia pe planeta rosie. Roverul Perseverance va fi gata de trimis.

Cel mai rapid supercomputer a fost creat pentru a lupta cu virusul:e mai puternic decat primele 500 de computere din lume la un loc

O echipa de voluntari a creat cel mai rapid supercomputer din lume si-l vor folosi pentru a combate virusul cu care se confrunta planeta noastra. Fiecare dintre acestia a pus la bataieputerea.

Poate cel mai amuzant mod de a iesi din izolare: gestul unui barbat, devenit viral pe timp de pandemie

In contextul pandemiei care face ravagii in fiecare colt al mapamondului, fiecare saptamana vine la pachet cu noi restrictii legate de modul in care iti traiesti viata. Nu toti suntem.

Pele: Santos este clubul care a promovat cel mai mult Brazilia

Santos este clubul care a promovat cel mai mult Brazilia, a afirmat fostul mare fotbalist Pele, care a jucat aproape toata cariera la aceasta echipa, ce a sarbatorit marti 108 ani de la infiintare.

CORONAVIRUS |Analiza: Romania, in topul 10 al tarilor cu riscul cel mai mare de extindere a infectiilor cu COVID-19

Romania se afla pe locul zece in lume in randul tarilor cu riscul cel mai mare de extindere a pandemiei de COVID-19, potrivit unei analize realizate de Deep Knowledge Group, un consortiu de organizatii.

Ei o fac fericita pe Chiara Ferragni, cel mai puternic influencer de moda din lume!

Chiara Ferragni este cel mai puternic influencer de moda din lume la momentul actual, cea care a reusit sa stranga 3 milioane de euro in doar 24 de ore pentru victimele pandemiei COVID-19. Iata insa cine sunt oamenii cei mai dragi din viata ei! .

Coronavirus: Italia raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele trei saptamani

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 19. 899 de morti in Italia, cu 431 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate pana acum depaseste 156. Este cel mai mic numar de morti raportat intr-o singura zi, din ultimele trei saptamani 19 martie).

Trenul - cel mai potrivit mijloc de transport pentru asigurarea distantei sociale

In aceasta perioada dificila, trenul ramane mijlocul de transport cel mai potrivit pentru asigurarea.

Nelu Tataru: La Spitalul Judetean Focsani, managerul, depistat cu coronavirus, nu e de gasit. A luat laptopuri, documente si sta izolat intr-un hotel Unitatea medicala va avea, cel mai probabil, conducere militara (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca in Focsani exista mai mute focare de infectie cu coronavirus, care tind sa conflueze. Acesta a mai sustinut ca autoritatile trebuie sa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )