Libnet.ro
UNICEF

23:00

FMI: Datoriile tarilor dezvoltate se apropie de nivelul din timpul razboiului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI: Datoriile tarilor dezvoltate se apropie de nivelul din timpul razboiului

Datoriile publice acumulate de tarile dezvoltate se apropie de nivelul din Al Doilea Razboi Mondial, a declarat, la finele saptamanii trecute, directorul general al FMI, Christine Lagarde, subliniind ca acest obstacol nu va putea fi depasit decat prin adoptarea unor politici bugetare corecte. continuă pe Ziarul Bursa

Christine Lagarde: Datoriile publice ale tarilor bogate se apropie de nivelul din timpul razboiului

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a avertizat ca datoria publica acumulata de tarile bogate se apropie de nivelurile atinse in perioade de razboi si ca aceasta.

Lagarde: Datoriile publice ale tarilor dezvoltate se apropie de nivelul din al doilea Razboi Mondial

Datoriile publice acumulate de tarile dezvoltate se apropie de nivelul din al doilea Razboi Mondial, a declarat, astazi, directorul general al FMI, Christine Lagarde, care a estimat ca acest obstacol nu va putea fi depasit decat prin adoptarea unor politici bugetare corecte, relateaza AFP.

Christine Lagarde: datoria tarilor bogate se apropie de nivelul din periode de razboi.

Datoria publica acumulata de tarile bogate se apropie de nivelurile atinse in perioade de razboi si constituie cea mai mare amenintare la adresa economiei globale, a avertizat vineri directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, transmite AFP, citata de Agerpres. Directorul FMI a adaugat ca povara datoriilor lasa guvernele la mila pietelor financiare si trebuie sa fie redusa. Cel mai mare obstacol la adresa cresterii va fi fara indoiala imensa mostenire creata de .

FMI, ingrijorat: datoria tarilor bogate, aproape de nivelul din perioda de razboi

Datoria publica acumulata de tarile bogate se apropie de nivelurile atinse in perioade de razboi si constituie, astfel, cea mai mare amenintare la adresa economiei globale, a avertizat vineri directorul general.

Biris: Cresterea TVA si taierea salariilor, evitate daca TVA se colecta la nivelul din Bulgaria

Cresterea TVA si scaderea salariilor in 2010 nu ar mai fi fost necesare daca administratia fiscala ar fi avut un randament la colectarea TVA similar celui din Bulgaria, de 71%, in Romania procentajul fiind de 54%, afirma avocatul Gabriel Biris, expert in fiscalitate.

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3368 seconds )