Libnet.ro
UNICEF

15:45

FMI deblocheaza o transa de 10,87 miliarde dolari pentru Argentina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI deblocheaza o transa de 10,87 miliarde dolari pentru Argentina

O misiune a Fondului Monetar International a ajuns la un acord cu autoritatile din Argentina privind a treia evaluare a progreselor economice realizate in programul pe trei ani convenit cu FMI, ceea ce va debloca o transa de 10,87 miliarde dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumparat pentru 1,3 miliarde dolari

Un consortiu de investitori care include si Fondul Suveran de Investitii din Polonia PFR) a ajuns la un acord pentru preluarea celui mai mare terminal de containere din portul Gdansk de la un fond gestionat de banca de investitii Macquarie din Australia, intr-o tranzactie ce depaseste cinci miliarde de zloti 1,3 miliarde dolari).

Hong Kong intentioneaza sa construiasca o insula artificiala in valoare de 79 de miliarde dolari

Autoritatile din Hong Kong au anuntat astazi ca intentioneaza sa construiasca una din cele mai mari insule artificiale din lume, cu un pret de cost estimat la 79 de miliarde de dolari, transmite AFP.

Fond de investitii de 51 milioane de dolari pentru startup-uri de tehnologie

Un fond de investitii a obtinut fonduri in valoare de 51 milioane de dolari pe care planuieste sa le investeasca in startup-uri de tehnologie. Alexeo Capital a dezvoltat si un program de accelerare a afacerilor Axeleo Scale cu care lucreaza impreuna pentru a ajuta startup-urile sa se dezvolte.

Trump scrie un cec de 100.000 de dolari pentru Departamentului Securitatii Interne

Presedintele american, Donald Trump, a postat pe retele de socializare o imagine a unui cec - in care suma reprezinta un sfert din salariul sau de presedinte - pe care l-a scris pentru departamentul Securitatii Interne.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )