Libnet.ro
UNICEF

18:30

FMI: Discutiile cu autoritatile romane vor continua de la Washington. Sunt unele chestiuni nerezolvate

B1 B1,
FMI: Discutiile cu autoritatile romane vor continua de la Washington. Sunt unele chestiuni nerezolvate

Discutiile cu autoritatile romane vor continua de la sediul FMI din Washington, a anuntat joi institutia internationala, notand ca au ramas unele chestiuni nerezolvate. Economia a continuat sa-si revina. continuă pe B1

FMI: Discutiile cu autoritatile romane vor continua de la Washington. Exista unele chestiuni nerezolvate

Discutiile cu autoritatile romane vor continua de la sediul FMI din Washington, a anuntat joi institutia internationala, notand ca au ramas unele chestiuni nerezolvate si fara sa precizeze cand o misiune a Fondului ar putea reveni la Bucuresti.

Anuntul FMI dupa esecul negocierilor cu Guvernul Ponta

Discutiile cu autoritatile romane vor continua de la sediul FMI din Washington, a anuntat joi institutia internationala, notand ca au ramas unele chestiuni nerezolvate .

FMI: Discutiile cu autoritatile romane au fost constructive

Delegatiile Fondului Monetar International si Comisiei Europene au avut discutii constructive cu autoritatile romane si s-au pus de acord in privinta unor politici importante privind viitoarele progrese, insa o serie de subiecte au ramas in suspensie, se arata intr-un comunicat al FMI remis astazi redactiei.

Cotovelea, MSI: Toti membrii CA al Postei Romane vor fi revocati, cu exceptia reprezentantului FP

Toti membrii Consiliului de Administratie al Postei Romane urmeaza sa fie revocati, cu exceptia reprezentantului Fondului Proprietatea FP), a declarat, ieri, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )