Libnet.ro
UNICEF

11:01

FMI: Epidemia de coronavirus este riscanta pentru redresarea fragila a economiei globale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI: Epidemia de coronavirus este riscanta pentru redresarea fragila a economiei globale

Epidemia de coronavirus a perturbat deja cresterea economica din China si daca se va raspandi in continuare in alte state ar putea deturna redresarea extrem de fragila a economiei mondiale in 2020, a avertizat miercuri Fondul Monetar International FMI). continuă pe Ziarul Bursa

FMI: Epidemia de coronavirus este un risc la adresa revenirii fragile a economiei mondiale

Epidemia de coronavirus a perturbat cresterea economica in China iar o raspandire in alte tari ar putea deraia revenirea foarte fragila care este prognozata pentru economia mondiala in 2020, a avertizat miercuri Fondul Monetar International FMI), informeaza Reuters.

Violeta Alexandru: in multe situatii, alocatia este folosita pentru bautura, tutun, jocuri de noroc, pentru orice altceva decat pentru copil

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, miercuri, ca in multe situatii, alocatia este folosita pentru bautura, jocuri de noroc, banii fiind folositi pentru orice altceva decat pentru copii.

AGENTIILE DE PRESA: Directorul FMI spune ca este prea devreme sa evalueze impactul coronavirusului asupra economiei mondiale

Este prematur sa fie avansate prognoze precise cu privire la cresterea economica din 2020 in China si la nivel mondial, dupa epidemia de coronavirus, a declarat joi directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva, transmite Reuters.

Epidemia de coronavirus: analiza de risc pentru Europa

Daca ai nostri nu zic nimic, cu deplina si absoluta convingere ca epidemia de coronavirus va ocoli Romania precum migratia ilegala, altii sunt ingrijorati. Si, ca atare, informeaza zilnic populatia in primul rand asupra masurilor preventive care se iau la nivelul diverselor state si organizatii internationale.

Aurul atinge maximul ultimilor sapte ani pe pietele internationale, pe fondul temerilor legate de epidemia coronavirus

Aurul a atins joi 1. 621,6 dolari pe uncie, cel mmai ridicat nivel al pretului din 15 februarie 2013, investitorii cautand sa se refugieze in securitatea pe care o ofera metalul galben, pe fondul temerilor legate de evolutia epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )