Libnet.ro
UNICEF

20:15

FMI estimeaza ca economia Romaniei va scadea cu 5% in 2020. Marea carantina a declansat o criza cum nu a mai fost alta

Adevărul Adevărul,
FMI estimeaza ca economia Romaniei va scadea cu 5% in 2020. Marea carantina a declansat o criza cum nu a mai fost alta

Fondul Monetar International FMI) estimeaza ca economia Romaniei se va contracta cu 5% in anul 2020, pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus, pe care o numeste marea carantina si o criza cum nu a mai fost alta. continuă pe Adevărul

IN 2020: FMI prognozeaza ca economia Romaniei va inregistra o contractie de 5%

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere semnificativa estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, in contextul pandemiei de coronavirus, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat marti de institutia financiara internationala.

FMI prognozeaza ca economia Romaniei va inregistra o contractie de 5% in 2020, iar rata somajului va trece de 10%

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere semnificativa estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, in contextul pandemiei de coronavirus, arata cel mai nou raport World Economic Outlook, publicat de institutia.

FMI estimeaza o scadere cu 5% a PIB-ului Romaniei si un somaj de peste 10% (raport)

FMI estimeaza o contractie de 5% a economiei romanesti in acest an, urmata de o crestere de 3,9% in 2021, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat marti. Estimarea Fondului este in linie cu cele ale economistilor romani, ale caror calcule variaza intre 3. 9% BRD, scenariul de baza) si 6,6% calcule ING). BCR vorbeste de o contractie de 4. 7% in acest an. FMI: Scadere de 7,5% a PIB-ului in zona euro Trei scenarii avansate Posibil sa experimentam cea mai grea recesiune de la Marea Depresiune.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )