Libnet.ro
UNICEF

01:06

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI a numit un nou sef pentru misiunea din tara noastra

Fondul Monetar International FMI) a anuntat astazi ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir. continuă pe Ziarul Bursa

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din Romania

Fondul Monetar International FMI) a anuntat marti ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir.

Directorii din tara noastra se asteapta la scaderea volumului productiei din constructii

Managerii firmelor din tara noastra estimeaza o scadere a volumului productiei din constructii si o stagnare a industriei, potrivit unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

FMI Romania are un nou sef

Fondul Monetar International FMI) a anuntat ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir.

Cod galben de ceata, sambata dimineata, pentru o mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, o serie de avertizari cod galben de ceata pentru mai multe judete, unde vizibilitatea scade local sub 200 m, iar izolat sub 50 m. In cinci judete, va fi si burnita. Din cauza cetii dense, pe mai multe autostrazi si drumuri nationale, circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, informeaza news. ro.

LIVE TEXT Proteste masive in Bucuresti si in peste 80 de orase din tara si strainatate. Iata lista acestora

Noi proteste sunt anuntate, duminica, in Bucuresti si in peste 80 de alte orase din Romania si din strainatate. Manifestatiile se reunesc sub sloganul STOP Legile Justitiei! Nu scapati!, iar pentru prima data protestele primesc sustinerea marilor confederatii sindicale.

Proteste masive vor avea loc astazi in Bucuresti si in peste 80 de orase din tara si strainatate. Iata lista acestora

Noi proteste sunt anuntate, duminica, in Bucuresti si in peste 80 de alte orase din Romania si din strainatate. Manifestatiile se reunesc sub sloganul STOP Legile Justitiei! Nu scapati!, iar pentru prima data protestele primesc sustinerea marilor confederatii sindicale.

Amenzi pentru romanii din diaspora: Ce trebuie sa faca in cel mai scurt timp

Ziua Romaniei nu vine cu vesti bune pentru toti romanii. Potrivit legislatiei in vigoare, pentru persoanele care au parasit tara dupa 30 ianuarie 2012, 1 decembrie vine cu un val de amenzi,.

Prima reactie din PSD la protestele masive din Bucuresti si din tara

Cateva zeci de mii de oameni au protestat duminica seara in mai multe orase din tara si in Capitala cerand retragerea legilor Justitiei, respingerea in Parlament a Ordonantei.

Logica de Ministru: Multinationalele sunt de vina pentru somajul din N-E si sud

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, are o logica cel putin ciudata. Aceasta spune ca multinationalele sunt vinovate de ratele ridicate ale somajului din nord-estul si sudul Romaniei, intrucat acestea si-au facut fabrici in zona de vest a tarii,.

Joc pentru companiile din Romania

Intr-o perioada in care companiile sunt preocupate sa se diferentieze tot mai mult prin inovatie si reputatie, LEGO SERIOUS PLAY, sparge paradigmele. Din ce in ce mai multe companii recurg la LEGO SERIOUS.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )