Libnet.ro
UNICEF

20:45

FMI a revizuit in scadere prognoza de crestere a economiei globale pe anul acesta

Adevărul Adevărul,
FMI a revizuit in scadere prognoza de crestere a economiei globale pe anul acesta

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere prognoza sa pentru cresterea economica mondiala. Pentru anul acesta si cel urmator, FMI prognozeaza cresteri de 3,5% si respectiv 3,7%, reducerea operata acum fiind relativ mica in comparatie cu estimarea anterioara, remisa publicitatii in luna octombrie. Economiile emergente din Europa, unde este inclusa si Romania, vor inregistra o crestere de 2,9% in acest an si de 3,1% anul viitor. continuă pe Adevărul

FMI a revizuit in scadere prognoza de crestere economica mondiala

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere prognoza de crestere economica mondiala la 3,5%, de la 3,8%, pe fondul inrautatirii proiectiilor pentru majoritatea economiilor, cu exceptia celei.

FMI a revizuit in scadere prognoza de crestere economica

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere prognoza de crestere economica mondiala la 3,5%, de la 3,8%, cat prevedea cea mai recenta estimare din luna octombrie, pe fondul inrautatirii proiectiilor pentru majoritatea economiilor, cu.

FMI a inrautatit prognoza de crestere a economiei globale pentru acest an

Fondul Monetar International FMI) a revizuit in scadere prognoza de crestere economica mondiala la 3,5%, de la 3,8%, cat prevedea cea mai recenta estimare din luna octombrie. Cea mai drastica scadere a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )