Libnet.ro
UNICEF

10:30

FMI spune NU unui nou acord preventiv. Romania trebuie sa isi respecte mai intai angajamentele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FMI spune NU unui nou acord preventiv. Romania trebuie sa isi respecte mai intai angajamentele

Reprezentantii FMI, CE si BM au afirmat, in intrevederea cu presedintele Traian Basescu, ca Romania va trebui sa isi indeplineasca angajamentele existente pentru a putea incheia un nou acord, avand in vedere ca mai multe reforme structurale nu au fost. continuă pe Wall-Street Ro

FMI stabileste conditii pentru un nou acord cu Romania

Fondul Monetar International FMI) stabileste conditii pentru un nou acord cu tara noastra, cerand reforma in sanatate si educatie, arata sursele de presa.

FMI pune conditii pentru un nou acord cu Romania. Fondul solicita reforme in Educatie si Sanatate

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

FMI: Romania trebuie sa-si indeplineasca angajamentele deja asumate inainte de a incheia un nou acord

Reprezentantii FMI, ai Comisiei Europene si ai Bancii Mondiale au spus in cadrul intilnirii cu Traian Basescu ca Romania trebuie sa-si indeplineasca angajamentele deja asumate inainte de a incheia un nou acord, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale. In cadrul actualului program, mai multe reforme structurale nu au fost finalizate conform graficului stabilit, au mai spus oficialii FMI.

Business report: ANALIZA Are nevoie Romania de un nou acord cu FMI?; Ai avut restante la banca? Vezi daca mai poti obtine un imprumut; Stii cate minute ai vorbit la mobil luna asta? Aplicatia care iti calculeaza factura la telefon si de acum 10 ani; BNR a

Ce trebuie sa stii pentru a te stabili in cea mai bogata tara din Europa, care nu face parte din UE. Aceasta tara este considerata una din cele mai bogate din lume si nu este afectata de. Societatea Romana de Comert si industrie, o solutie pentru finantarea Oltchim. Fondul Monetar International FMI) nu este de acord cu infuzia de capital de la stat pentru salvarea Oltchim Ramnicu Valcea, sustin surse din.

Presedintia: FMI, CE si BM cer indeplinirea angajamentelor existente pentru a incheia un ...

Reprezentantii delegatiei comune a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale au subliniat, miercuri, in cadrul intrevederii cu presedintele Traian Basescu, ca Romania trebuie sa isi indeplineasca angajamentele existente pentru a incheia un nou acord. In cadrul intrevederii, reprezentantii institutiilor financiare internationale au afirmat ca Romania va trebui sa-si indeplineasca angajamentele existente pentru a putea incheia un nou acord, avand in vedere ca, in .

Romania trebuie sa despagubeasca cu 42.000 euro familia unui rom ucis in conflictul de la Hadareni din 1993

Familia unui rom mort in conflictul de la Hadareni din 1993 va primi 42. 000 de euro despagubiri. Decizia a fost luata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Banii vor ajunge la concubina si cele doua fete ale.

Conflictul interetnic din Hadareni: Romania trebuie sa despagubeasca cu 42.000 euro o familie de romi

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg a decis, marti, ca statul roman trebuie sa plateasca despagubiri totale de 42. 000 de euro unei concubine si fetelor unui rom, care a decedat in conflictul din 1993 din localitatea Hadareni, judetul Mures, informeaza Mediafax.

CEDO: Romania trebuie sa despagubeasca cu 42.000 euro o familie de romi, victime in Hadareni.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg a decis, marti, ca statul roman trebuie sa plateasca despagubiri totale de 42. 000 de euro unei concubine si fetelor unui rom, care a decedat in conflictul din 1993 din localitatea Hadareni, judetul Mures, potrivit Mediafax. In seara de 20 septembrie 1993, a izbucnit un conflictul intre romani si etnici romi in localitatea Hadareni, in urma unei altercatii intre trei romi - Gligor Ghetan si fratii Lacatus Rapa Lupian si Lacatus Aurel .

CEDO: Romania trebuie sa despagubeasca cu 42.000 euro o familie de romi

Statul roman a fost obligat de CEDO la plata unor despagubiri totale de 42. 000 de euro unei concubine si fetelor unui rom, care a decedat in conflictul din 1993 din localitatea Hadareni, judetul Mures,.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )