Libnet.ro
UNICEF

18:45

FMI vine in mai la Bucuresti pentru a discuta Codul Fiscal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FMI vine in mai la Bucuresti pentru a discuta Codul Fiscal

O misiune tehnica a Fondului Monetar International FMI) se va afla la Bucuresti, in perioada 19-26 mai, pentru discutii tehnice legate si de Codul Fiscal, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Wall-Street Ro

Expertii FMI vin la Bucuresti pentru discutii tehnice legate si de Codul Fiscal

O misiune tehnica a Fondului Monetar International FMI) se va afla la Bucuresti, in perioada 19-26 mai, pentru discutii tehnice legate si de Codul Fiscal, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, citat.

Expertii FMI vin la Bucuresti in luna mai, pentru discutii tehnice legate si de Codul Fiscal

O misiune tehnica a Fondului Monetar International FMI) se va afla la Bucuresti, in perioada 19-26 mai, pentru discutii tehnice legate si de Codul Fiscal, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

CE si FMI vin in mai la Bucuresti, pentru discutii privind Codul Fiscal si programul de finantare

O misiune tehnica a Fondului Monetar International FMI) si a Comisiei Europene va veni la Bucuresti, in perioada 19-26 mai, pentru discutii tehnice, a anuntat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la Palatul Parlamentului.

O viata mai buna pentru familie: Motivul pentru care condamnatii pentru coruptie au calcat stramb/ Studiu

Potrivit unui studiu dat publicitatii de Ministerul Justitiei, condamnatii pentru coruptie din Romania au avut o motivatie serioasa atunci cand au incalcat legea: un trai mai bun pentru familie, si in niciun.

Sorin Oprescu vrea o legislatie mai flexibila pentru Capitale

Primarul Bucurestiului Sorin Oprescu a declarat, la Reuniunea Primarilor Capitalelor Europene din statele membre UE de la Viena, ca este nevoie de o legislatie flexibila pentru capitale, de la care se asteapta solutiile, insa sunt cele mai ingradite, relateaza Mediafax.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1926 seconds )