Libnet.ro
UNICEF

13:30

Focar de COVID-19 la un abator din Olanda: Cei mai multi angajati provin din Romania si Polonia

B1 B1,
Focar de COVID-19 la un abator din Olanda: Cei mai multi angajati provin din Romania si Polonia

Olanda se confrunta cu un val de infectari de COVID-19 aparute la lucratorii din abtoare, unde lucreaza numerosi romani. in total, 147 din 657 de lucratori de la un abator din Groenlo au fost testati pozitiv pe. continuă pe B1

Focar de infectie cu COVID-19 la cea mai mare fabrica de paine din Harghita: Mai multi angajati, testati pozitiv la SARS-CoV-2

Un nou focar de COVID-19 a fost anuntat luni la cea mai mare firma de panificatie din Harghita, Harmopan. Compania a anuntat pe pagina de Facebook, ca mai multi angajati au fost testati pozitiv la noul.

VIDEO Ce fac cei mai cunoscuti cersetori din Ploiesti cu banii castigati la intersectie. Jandarm: Lasa ca ti-i numaram noi!

O actiune a jandarmilor din Ploiesti a scos la iveala modul in care cei mai cunoscuti cersetori din Ploiesti cheltuie banii castigati spaland parbrize la intersectiile din oras. Razia jandarmilor i-a surprins in timp ce organizau in joc de barbut.

Treisprezece ani de sclavie. Abuzurile sexuale ale episcopului de Husi: sunt cautati cei care au stiut, dar au tacut

Zeci de persoane au fost audiate in dosarul de viol si agresiune sexuala in care doi fosti prelati ai Bisericii Ortodoxe Romane BOR) au fost arestati preventiv. E vorba de fosti elevi de Seminarul din Husi, unii actuali preoti. Cei mai multi au refuzat sa colaboreze cu anchetatorii, care iau in calcul sa extinda ancheta si impotriva celor care au stiut, dar au tacut in toti acesti ani. Cele mai vechi abuzuri descoperite sunt din 2007.

Mai multi angajati ai primariei Braila, infectati cu noul coronvirus

Patru persoane angajate la Primaria din Braila au fost confirmate cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )