Libnet.ro
UNICEF

20:30

Focar COVID-19 la un camin de batrani din Arges: nu mai putin de 62 de persoane infectate

Adevărul Adevărul,
Focar COVID-19 la un camin de batrani din Arges: nu mai putin de 62 de persoane infectate

Nu mai putin de 62 de persoane de la un camin de batrani din comuna argeseana Suici au fost diagnosticate pozitiv cu SARS CoV-2. Este cel mai mare focar de COVID-19 inregistrat in Arges de la inceputul pandemiei. continuă pe Adevărul

Focar de Covid-19 la un azil de batrani din Arges. Cate persoane au fost depistate

Un focar a izbucnit la un camin de batrani din judetul Arges. 62 de persoane au fost confirmate cu Covid-19. Este cel mai mare focar de COVID-19 din Arges de la debutulpandemiei. Din cei 62 de oameni.

Sursa evolutiei pozitive din Arges, polul imbolnavirilor in urma cu cateva luni. Ce masuri au luat autoritatile locale

Masurile restrictive adoptate progresiv, verificarea foarte serioasa si campaniile de constientizare si educare au facut ca judetul Arges, polul imbolnavirilor cu coronavirus in urma cu cateva luni, sa aiba sub 100 de imbolnaviri pe zi. Judetul Arges a avut ieri 0,67 incidenta cumulata a cazurilor la nivel judetean in ultimele 14 zile, raportate la 1. 000 de locuitori, cea mai mica din tara, transmite Mediafax. Bucuresti a avut coeficientul infectarilor de 3,19, peste pragul critic.

Al doilea val de Covid-19 pare a fi mai putin letal

Schimbarile demografice si tratamentele medicale mai bune ajuta la explicarea sanselor crescute de s.

Verdict in cazul tinerilor care au ucis in bataie un roman si l-au aruncat in canal cand inca agoniza. Nu-i paguba, e un roman mai putin

O instanta din Spania a judecat cazul si i-a condamnat pe cei doi tineri spanioli, dupa 6 ani de la comiterea faptei. Initial, procurorii au cerut 18, respectiv 25 de ani pentru ucigasii romanului.

Restrictii in Romania pana pe 1 decembrie?! Anuntul neasteptat din urma cu putin timp

In fiecare an Romania sarbatoreste pe 1 Decembrie una din cele mai importante zile din istoria contemporana a statului roman. Dar, pentru ca exista un dar, anul acesta, inca, nu stim care vor fi conditiile de desfasurare a evenimentului. Ziua Nationala a Armatei la Craiova Oficiali ai Ministerului Apararii Nationale au anuntat recent ca pe .

Perchezitii la o farmacie din Capitala: Mai multe persoane ar fi cumparat ilegal medicamente care contin droguri de risc sau mare risc

Politistii au facut, vineri, 23 de perchezitii, la punctele de lucru ale unei farmacii din Bucuresti, precum si la domiciliile unor persoane din mai multe judete intr-un dosar deschis dupa ce mai multi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )