Libnet.ro
UNICEF

15:45

Focar de pesta porcina in complexul de la Dragalina. 20.700 de animale vor fi ucise

Adevărul Adevărul,
Focar de pesta porcina in complexul de la Dragalina. 20.700 de animale vor fi ucise

Pesta porcina africana face ravagii in judetul Calarasi, Un nou focar a fost confirmat la combinatul din comuna Dragalina. Conform subprefectului de Calarasi, Mihai Bestea, in exploatatia profesionala sunt 20. 700 de animale. continuă pe Adevărul

Focar de pesta porcina in complexul de la Dragalina. Peste 20.000 de animale vor fi ucise

Pesta porcina africana face ravagii in judetul Calarasi, Un nou focar a fost confirmat la combinatul din comuna Dragalina. Conform subprefectului de Calarasi, Mihai Bestea, in exploatatia profesionala sunt 20. 700 de animale.

Focar de pesta porcina africana, confirmat pe un fond de vanatoare din judetul Giurgiu

In judetul Giurgiu s-a confirmat al doilea focar de pesta porcina africana. Un porc mistret a fost gasit mort pe un fond de vanatoare.

inca un focar de pesta porcina africana in judetul Galati, insa epidemia a cam ramas fara materie prima

Virusul a fost descoperit de veterinari intr-o ferma din satul Rogojeni, comuna Suceveni. Conform registrelor, in satul amintit ar fi 85 de porci, insa deja foarte multe dintre animale au fost taiate de gospodari dupa ce pesta a ajuns, acum aproape o luna, la Suceveni unde vineri se platesc despagubirile pentru cei 200 de porci ucisi preventiv).

Autoritatile sunt in ALERTA: Nou focar de pesta porcina in Calarasi

Autoritatile sunt in alerta dupa ce un nou focar de pesta porcina a fost confirmat in judetul Calarasi. Astfel, 20 de mii de porci dintr-o exploatatie din Dragalina vor fi sacrificati, potrivit digi24. ro.

Focar de pesta porcina, confirmat in localitatea Lucieni, Dambovita

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat aparitia virusului de pesta porcina africana si in judetul Dambovita, intr-o gospodarie din satul Lucieni. Centrul Local de combatere a bolilor din judetul Dambovita s-a intrunit astazi si a stabilit uciderea porcilor din focar si stabilirea unei zone de supraveghere, scrie News. ro.

Un nou focar de pesta porcina a fost confirmat. Masurile luate de autoritati

Un nou focar de pesta porcina africana, al unsprezecelea, a fost confirmat, joi, in satul Rogojeni, din judetul Galati, iar autoritatile au decis ca toate suinele din sat, aproximativ 90, sa fie eutanasiate.

Pesta porcina face ravagii. Oamenii isi taie porcii inainte sa vina autoritatile

Inspectorii sanitar-veterinari vor incepe eutanasierea porcilor din satul Rogojeni, comuna Suceveni, unde a fost descoperit un focar de pesta porcina africana, a informat, joi, Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Pesta porcina se extinde: 46 de focare, inregistrate in 7 localitati. 700 de animale au fost eutanasiate

Tot mai multe localitati din judetul Calarasi sunt afectate de pesta porcina africana. Noi focare au fost confirmate de catre autpritatile sanitar veterinare. Pana in prezent, in judet au fost eutanasiate si ingropate 700 de suine fectate de virusul mortal.

Directia Sanitar-Veterinara spune ca a lichidat pesta porcina in Bihor: 1372 de animale au fost eutanasiate

In Bihor nu mai exista focare de pesta porcina iar toti proprietarii celor 211 de gospodarii in care s-au dispus eutanasierea animalelor au fost despagubiti, suma totala achitata fiind de aproape 1 milion de lei.

Cine stia inca din 2016 de pesta porcina, boala care ucide porcii romanilor

Pesta porcina africana este boala care a ajuns sa faca ravagii in tara si e normal sa te intrebi, vazand dezastrul cauzat, daca ar fi putut fi prevenita. Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a anuntat recent ca SRI-ul stia de pesta porcina inca din 2016, vreme [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )