Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focare de Boala limbii albastre la bovine, identificate in trei localitati din Buzau

B1 B1,
Focare de Boala limbii albastre la bovine, identificate in trei localitati din Buzau

Focare de Boala limbii albastre la bovine, confirmata pentru prima data in Romania, in judetul Buzau, au fost identificate in localitatile Sarulesti, Bisoca si Beceni, dar exista suspiciuni ca exista. continuă pe B1

Bovine din judetul Buzau, depistate cu boala limbii albastre. Autoritatea Sanitar-Veterinara a informat statele din UE

Mai multe bovine din judetul Buzau au fost diagnosticate cu Boala limbii albastre, care nu afecteaza omul, dar produce pagube economice, a anuntat ANSVSA, precizand ca a informat statele UE si pe cele membre ale Organizatiei Mondiale pentru Sanatatea Animala despre aparitia acestei boli in Romania, informeaza Mediafax.

Boala limbii albastre, depistata la bovine din judetul Buzau; ANSVSA a informat statele din Uniunea Europeana

Mai multe bovine din judetul Buzau au fost diagnosticate cu Boala limbii albastre, care nu afecteaza omul, dar produce pagube economice, a anuntat ANSVSA, precizand ca a informat statele UE si pe cele membre ale Organizatiei Mondiale pentru Sanatatea Animala despre aparitia acestei boli in Romania.

Boala limbii albastre, depistata in Romania

Mai multe bovine din judetul Buzau au fost diagnosticate cu Boala limbii albastre, care nu afecteaza omul, dar produce pagube economice. ANSVSA a informat deja statele UE si pe cele membre ale Organizatiei Mondiale pentru Sanatatea Animala despre aparitia acestei boli in Romania, informeaza Mediafax.

Boala limbii albastre a patruns in Romania. Primele cazuri au aparut la bovine din judetul Buzau

Potrivit ANSVSA, in data de 22 august 2014 a fost confirmata existenta bolii limbii albastre Bluetongue) in Romania, boala care nu a fost semnalata pe teritoriul tarii noastre pana in prezent. Mai multi proprietari de bovine din judetul Buzau au solicitat medicul veterinar, pentru ca animalele detinute prezentau semne de boala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )