Libnet.ro
UNICEF

14:45

Focarul de coronavirus de la Caracal ar putea avea legatura cu o fabrica din Gorj. Si politia a inceput o ancheta

Adevărul Adevărul,
Focarul de coronavirus de la Caracal ar putea avea legatura cu o fabrica din Gorj. Si politia a inceput o ancheta

Cele opt persoane angajate la firma de confectii din Caracal si internate in spital dupa ce testul pentru noul coronavirus s-a dovedit pozitiv ar fi putut contracta virusul de la o angajata a unei firme din Gorj, care a venit in delegatie la firma din Olt. continuă pe Adevărul

Alerta in spitalele din Marea Britanie: copiii prezinta un sindrom rar, posibil asociat cu infectia cu coronavirus

Medicii de familie din Marea Britanie au fost alertati in privinta unei reactii severe la copii care ar putea avea legatura cu infectia cu coronavirus, relateaza BBC.

Focarul de coronavirus de la caminul de batrani din Tutova a facut prima victima: un barbat de 82 de ani a murit in ziua in confirmarii diagnosticului

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat in aceasta seara alte cinci decese cauzate de COVID-19, printre acestea numarandu-se si un batran de la azilul din Tutova, judetul Vaslui, unde astazi au fost confirmate 11 imbolnaviri in randul beneficiarilor si al angajatilor.

Airbus reduce productia si ar putea face concedieri masive din cauza efectelor pandemiei

Directorul general al Airbus i-a anuntat pe cei 135. 000 de angajati ca ar putea urma concedieri masive si a avertizat ca este in joc supravietuirea grupului aeronautic european, daca nu se vor lua imediat masuri, in contextul impactului pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit BBC si Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )