Libnet.ro
UNICEF

23:45

Focuri de arma intr-un magazin din Craiova

Antena3 Antena3,
Focuri de arma intr-un magazin din Craiova

Un magazin de electronice si electrocasnice din Craiova, a fost spart de trei barbati, care ar fi patruns incladire inainte de deschidere. Potrivit unor surse judiciare, pentru prinderea hotilor,. continuă pe Antena3

PLASTELINA in loc de iPhone XS. TEAPA de 6.800 de lei primita de o tanara din Craiova (FOTO)

O tanara din Craiova a avut pare de un soc zilele trecute cand, in locul de telefonul mult visat a primit niste bucati de plastelina. Femeia a comandat telefonul iPhone XS MAX 256 GB la magazinul Media.

Digi24: Ce a gasit o tnara din Craiova ntr-o cutie sigilata de iPhone XS. Angajatii magazinului au deschis-o n fata ei

O tanara din Craiova a povestit pentru Adevarul ca a comandat un telefon iPhone XS MAX 256 GB la magazinul Media Galaxy. Voia sa-l cumpere pe loc, insa mobilul nu era pe stoc, asa ca a fost plasata o comanda online.

Accident socant intr-o benzinarie din Craiova - VIDEO

Un tanar de 19 ani, din Craiova, care conducea, in noaptea de marti spre miercuri, un autoturism pe Calea Severinului, a provocat un grav accident intr-o benzinarie. Tanarul a lovit doua autoturisme din parca.

O tanara din Craiova a dat 7.000 de lei pe un telefon de ultima generatie. Cand a mers sa ridice comanda a avut parte de socul vietii

Incident incredibil la Craiova! O tanara a platit aproape 7. 000 de lei pentru un telefon de ultima generatie, dar a primit in schimb o cutie plina cu plastilina. S-a intamplat la unul din magazinele mari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )