Libnet.ro
UNICEF

05:15

Focuri de arma la New York. O persoana a fost ucisa

Antena3 Antena3,
Focuri de arma la New York. O persoana a fost ucisa

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat in zona Upper West Side din New York, scrie Daily Mail. Autorul atacului armat nu a fost inca prins de politisti. Incidentul s-a petrecut. continuă pe Antena3

ATAC ARMAT in New York. S-A DESCHIS FOCUL! Imagini LIVE

O persoana a fost ucisa intr-un atac armat in zona Upper West Side din New York, scrie Daily Mail. Autorul atacului armat nu a fost inca prins de politisti. Incidentul s-a petrecut.

Un barbat a deschis focul asupra multimii in New York

Un barbat a deschis focul asupra multimii in zona Upper West Side din New York, ucigand o persoana, potrivit Daily Mail.

BlackBerry isi muta actiunile la New York Stock Exchange

BlackBerry Ltd. din Canada isi muta actiunile comune de la NASDAQ la New York Stock Exchange NYSE), potrivit anuntului facut marti seara de compania tehnologica.

Caru' cu vedete: PrintesaMadeleine a Suediei se plimba cu taxiul prin New York;DJ Wanda, bulversata din cauza unui diagnostic;Cornel Gales a aparut la TV cu fiica presupusei sale iubite

S-a aflat! E fericire mare pentru Kate Middleton si Printul William!Medicii i-au anuntat pe ducele si ducesa de Cambridge ca vor avea o fetita, iar aceasta urmeaza sa vina pe lume in luna. Ce a facut Lora, in culisele unui eveniment monden, chiar inainte de a urca pe scena!Lora, una dintre cele mai apreciate artiste din lumea muzicala de la noi din tara, a fost surprinsa intr-o ipostaza mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )