Libnet.ro
UNICEF

10:30

Focuri de arma pe strazile din Focsani, in urma unei altercatii

Antena3 Antena3,
Focuri de arma pe strazile din Focsani, in urma unei altercatii

Cinci barbati au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Focsani pentru audieri, marti seara, in urma unei altercatii care a avut loc pe strada Duiliu Zamfirescu din zona centrala a orasului, potrivit. continuă pe Antena3

Focuri de arma pe strazile din Galati. Un barbat a ajuns la spital cu mai multe plagi impuscate

Un barbat de 31 ani din Galati a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate cu mai multe plagi impuscate, in urma unui incident armat petrecut vineri noaptea cartierul in Micro 19, in apropierea.

APPLE a platit 14,3 miliarde de euro Irlandei, in urma unei decizii a CE! GIGANTUL AMERICAN, acuzat ca a primit avantaje fiscale nejustificate

Apple a platit in totalitate Irlandei 14,3 miliarde de euro, din care 1,2 miliarde euro dobanzi,in urma unei decizii a Comisiei Europene potrivit careia compania americana a primit avantaje fiscale.

Doua persoane au ajuns la spital, in urma unei explozii produse in timp ce faceau palinca

Doua persoane, mama si fiu, din satul Ciaracio, comuna Ciceu, au ajuns duminica la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc cu arsuri pe corp, in urma unei explozii produse in gospodarie, in timp ce.

Tragedie la un festival de muzica! Sapte tineri au murit in urma unei supradoze de droguri

Sapte persoane au murit de supradoza de droguri in timp ce aflau la un festival de muzica din Vietnam. Alti cinci au intrat in coma dupa eveniment, a anuntat politia locala. Mii de persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )