Libnet.ro
UNICEF

11:45

Focuri de arma trase de politistii din Bragadiru dupa un sofer care nu a vrut sa opreasca masina

B1 B1,
Focuri de arma trase de politistii din Bragadiru dupa un sofer care nu a vrut sa opreasca masina

Politisti din Bragadiru au tras focuri de arma intr-o actiune de urmarire a sofer care a refuzat sa opreasca, ulterior cele doua persoane din masina reusind sa fuga, arataAgerpres. in prezent,. continuă pe B1

S-au tras focuri de arma pentru a opri un autoturism in Bragadiru. Suspectii au scapat

Mai multi politisti din Bragadiru au tras focuri de arma intr-o actiune de urmarire a unui autovehicul dupa ce soferul a refuzat sa opreasca, ulterior cele doua persoane din masina reusind sa fuga.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Politistii din tara au primit, duminica, 17 sesizari privind posibile probleme in procesul electoral

Politistii din intreaga tara au primit, duminica, 17 sesizari privind posibile probleme in procesul electoral, iar cinci dintre acestea nu s-au confirmat. Cele mai multe reclamatii s-au inregistrat in judetele Dambovita, Dolj si Bucuresti. Au fost aplicate trei avertismente pentru apelarea abuziva a numarului 112.

Urmarire cu focuri de arma pentru prinderea unui sofer care nu a oprit la semnalele politistilor

Politistii din Ialomita au tras 13 focuri de arma pentru prinderea unui sofer carea oprit la semnalele politistilor. in timpul urmaririi, politistii din Ialomita au cerut sprijinul colegilor de la Braila, iar o autospeciala de interventie a fost avariata, a anuntat news. ro.

Scandal cu focuri de arma la o sectie de vot din Prahova, sambata seara: Un politist a impuscat un barbat baut, care il atacase (VIDEO)

Scandal cu focuri de arma la o sectie de vot din Prahova. Conflictul a pornit de la un barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice. El a cerut politistului care pazea sectia sa-l lase sa voteze.

Cea mai mare fuziune bancara din SUA, dupa criza financiara

BB and T si SunTrust Banks creeaza Truist Financial, a sasea mare banca din Statele Unite Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA) si Federal Deposit Insurance Corp. au aprobat fuziunea dintre BB and T Corp. si SunTrust Banks Inc. , tranzactie care reprezinta cea mai mare alianta parafata intre doua banci dupa criza financiara globala din 2007- 2009, potrivit Reuters si USA Today.

Papa Francisc a numit un nou Arhiepiscop Romano-Catolic de Bucuresti Ioan Robu pleaca din functie dupa 36 de ani

Noul Arhiepiscop Mitropolit Romano-Catolic de Bucuresti este Monseniorul Aurel Perca, care il inlocuieste pe Ioan Robu, aflat in aceasta functie de 36 de ani, anunta Francisc Dobos purtator de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice din capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )