Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fond de 41 milioane euro de la UE pentru domeniul securitatii cibernetice

Hotnews Hotnews,
 Fond de 41 milioane euro de la UE pentru domeniul securitatii cibernetice

Comisia Europeana a anuntat ca va angaja aproximativ 41 de milioane de euro prin intermediul programului Orizont, programul de cercetare si inovare al UE, pentru a sprijini 9 proiecte care vizeaza gasirea de solutii inovatoare in materie de securitate cibernetica si de protectie a vietii private. continuă pe Hotnews

Fond de 60 milioane euro pentru solutii la criza COVID-19 de la Institutul European de Inovare si Tehnologie

Institutul European de Inovare si Tehnologie EIT) pune la dispozitie o finantare suplimentara in valoare de 60 milioane de euro pentru a ajuta startup-urile si IMM-urile sa genereze solutii de mare impact care sa abordeze provocarile fara precedent cauzate de criza COVID-19.

IGSU a reluat a treia oara licitatia de 272 milioane euro pentru achizitia a 12 elicoptere. Surse: Masura a fost luata in regim de urgenta pentru a fi atribuita unei anumite companii

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta IGSU), condus de generalul Dan Paul Iamandi, a reluat pentru a treia oara o licitatie de 272 milioane euro pentru achizitia a 12 elicoptere de tip mediu si greu.

Finantare europeana de 122 milioane de euro pentru proiecte de cercetare si inovare pentru combaterea coronavirusului

Uniunea Europeana a mobilizat o noua transa de finantare, de 122 de milioane de euro, pentru sprijinirea proiectelor de cercetare si inovare care duc la rezultate ce pot fi utilizate rapid in lupta cu coronavirusul.

UE acorda aproape 49 de milioane de euro pentru stimularea inovarii in securitatea cibernetica

Comisia Europeana a anuntat astazi, 20 mai, ca va angaja aproape 41 de milioane de euro prin intermediul programului Orizont 2020, programul de cercetare si inovare al UE, pentru a sprijini 9 proiecte care vizeaza gasirea de solutii inovatoare in materie de securitate cibernetica si de protectie a vietii private.

Franta si Germania propun un plan de 500 de miliarde de euro pentru relansarea economica a UE Comisia Europeana saluta initiativa

Emmanuel Macron si Angela Merkel au propus luni un plan de 500 de miliarde de euro pentru relansarea economica a UE, afectata de criza coronavirusului care a aruncat continentul intr-o recesiune de amploare istorica.

Florin Citu: Planul european de recuperare economica ar putea aduce Romaniei garantii de 393 milioane euro

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a sustinut marti, la reuniunea ECOFIN, pozitia Romaniei ca viitorul fond de recuperare sa fie nediscriminatoriu la nivelul UE 27 si sa se concentreze pe marile prioritati, inclusiv pe investitii, iar programul de sprijin pentru combaterea somajului sa fie implementat rapid.

PROPUNERE FRANCO-GERMANA Fond de 500 miliarde euro pentru relansarea economica a UE

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a declarat ca este de acord cu propunerea franco-germana privind planul relansarii economice a Europei.

O noua investitie de 100.000 de euro pentru startup-ul romanesc Gumzzz - motor de cautare pentru industria de stomatologie

Motorul de cautare pentru industria globala de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz a atras, la mai putin de doua luni de cand poate fi accesat online, inca o investitie de 100. 000 de euro din partea unui antreprenor din domeniul medical.

Schema de ajutor de stat pentru companiile mari: Va fi un plafon maxim de 8 miliarde de lei, pentru companii cu cifra de afaceri de peste 20 milioane euro

Schema de ajutor de stat pentru companiile mari va fi discutat joi, in prima lectura, in sedinta Guvernului, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor. Saptamana viitoare urmeaza sa fie aprobata. Potrivit ministrului, schema a fost notificata Comisiei Europene, si va functiona pe acelasi principiu ca IMM Invest.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )