Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un fond care mizeaza pe scadere, cel mai bun randament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un fond care mizeaza pe scadere, cel mai bun randament

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat scaderi masive, in perioada 17-24 august, iar cel mai bun plasament a fost reprezentat de fondul Certinvest Short Fund, care mizeaza pe scaderea pietelor, cu o apreciere de 9,22%, raportata la euro. continuă pe Ziarul Bursa

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, dupa premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj

Dupa castigarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, in primavara anului 2015, regizoarea Carmen Lidia Vidu a fost distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, de catre Primaria Municipiului Arad. Exponenta aradeana a noului val de talente din artele spectacolului, a fost cel mai tanar regizor care a montat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este astazi recunoscuta drept cel mai important regizor de teatru multimedia din Romania. A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale pentru regie de teatru si film, cel mai recent trofeu fiind Premiul Gopo 2015 pentru scurt metraj documentar. Creatia sa promoveaza candidatura Aradului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, isi motiveaza Primaria din Arad alegerea.

Serialul Fear the Walking Dead, cel mai bun debut din istoria televiziunii

Fear the Walking Dead a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu, dupa ce episodul-pilot al acestei productii TV a stabilit, duminica seara, un nou record mondial de audienta.

Cel mai bun tratament pentru albirea dintilor. Este foarte ieftin si cu siguranta il ai acasa

Noi studii in domeniu au demonstrat ca o proteina care se gaseste in lapte si produsele lactate ajuta la albirea dintilor si este chiar mai eficienta decat pasta de dinti. Mai mult decat atat, laptele.

Alro a urcat in fruntea cresterilor, iar Oil Terminal a intrat pe locul al treilea in top

Actiunile Alro Slatina ALR) au inregistrat o crestere de 21,83%, raportata la euro, in perioada 13-20 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Hoban, desemnat cel mai bun jucator strain din campionatul Israelului

Intr-un moment in care echipa nationala duce lipsa de jucatori care sa confirme la echipele lor de club din strainatate, fostul petrolist Ovidiu Hoban 32 de ani) are evolutii foarte bune la Hapoel Beer Sheva, formatie care a terminat anul trecut competitional pe locul 3 in campionat.

Cum sa alegi cel mai bun sortiment de masline

Maslinul a reprezentat dintotdeauna un simbol al sanatatii si un aliment-vedeta, ideal pentru consumul lar, dar si pentru vegetarieni sau persoanele care tin post.

La bine si la greu, dar pana cand? Care este juramantul de nunta cel mai greu de respectat

Nunta s-a terminat, casatoria a inceput si, odata cu ea, sarcina zilnica de a tine promisiunile facut in ziua cea mare. Dar care este, de fapt, promisiune care cantareste cel mai mult in relatie si care este si cel mai.

Care smartphone se incarca cel mai repede?

Daca vrei sa-ti achizitionezi urmatorul smartphone in functie de viteza de incarcare, cei de la Toms Guide au realizat un test comparativ pe acest subiect. intr-o perioada in care suntem din ce in ce mai dependenti de telefoanele noastre inteligente, constatam cu stupoare ca nici nu unul nu ne tine prea mult departe de priza. [] Care smartphone se incarca cel mai repede? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Printr-un update, OnePlus 2 devine un smartphone mai bun si mai sigur

Incercand sa adreseze rapid cateva reprosuri din primele review-uri, OnePlus 2 a primit zilele trecute un update de firmware important. Cum s-a intamplat si anul trecut, la scurt timp dupa livrarea primelor unitati de OnePlus 2, a devenit evident ca acest producator asiatic a dat lovitura. Dispozitivul in cauza are niste specificatii de top, un [] Printr-un update, OnePlus 2 devine un smartphone mai bun si mai sigur Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Skylake Performer cel mai puternic PC e pregatit pentru viitorul gamingului [REVIEW]

In urma cu doua saptamani, Intel prezenta, in cadrul Gamescom, primele procesoare din gama Skylake. Nu a durat mult pana am vazut si primele placi de baza create special pentru ele, iar acum am reusit sa punem mana si pe primul sistem de gaming din Romania care inglobeaza aceste componente noi. Pe langa profesionistii din [] Skylake Performer cel mai puternic PC e pregatit pentru viitorul gamingului [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )