Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fond de investitii de 150 milioane dolari pentru startup-uri IT europene

Hotnews Hotnews,
 Fond de investitii de 150 milioane dolari pentru startup-uri IT europene

Notion Capital Venture Fund, fond de investitii cu zece ani de experienta in piata, anunta investitii de 150 de milioane de dolari in startup-uri care dezvolta solutii SaaS software ca serviciu), in urmatorii ani. continuă pe Hotnews

Sanctiunile americane de 7,5 miliarde de dolari pentru produse europene: Trump vorbeste de o victorie frumoasa Franta spune ca intinde o mana pentru un acord, insa este pregatita sa reactioneze la randul sau cu majorarea de taxe vamale

Franta ameninta cu represalii in cazul in care SUA nu accepta invitatia de a cadea la un acord pentru a evita sanctiunile comerciale, iar producatorii de whisky scotieni spun ca slujbele si investitiile se afla intr-o situatie de risc, in contextul in care Organizatia Mondiala a Comertului a autorizat miercuri Washingtonul sa impuna sanctiuni anuale de aproape 7,5 miliarde de dolari pentru bunuri si servicii europene, ca represalii pentru ajutoarele acordate Airbus. Cu toate acestea, presedintele Donald Trump a declarat joi ca unda verde pentru aceste sanctiuni este o victorie frumoasa, scriu Reuters si AFP.

Airbus: OMC autorizeaza Washingtonul sa impuna sanctiuni de 7,5 miliarde de dolari pentru produse europene

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) a autorizat miercuri Washingtonul sa impuna sanctiuni anuale de aproape 7,5 miliarde de dolari pentru bunuri si servicii europene, ca represalii pentru ajutoarele acordate Airbus, scrie AFP.

OMC permite Washingtonului sa impuna tarife vamale pentru produse europene in valoare de 7,5 miliarde dolari

Statele Unite au obtinut miercuri aprobarea Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) pentru a impune tarife vamale suplimentare pentru produse europene in valoare de 7,5 miliarde dolari, din cauza subventiilor ilegale acordate de Uniunea Europeana grupului aeronautic Airbus, transmite Reuters.

Vadim Branzan: 70 milioane de dolari pentru constructia drumurilor raman neutilizate

Aproape 70 de milioane de dolari oferiti de Banca Mondiala pentru constructia drumurilor nationale in Republica Moldova raman neutilizate. Pana acum, drumarii s-au focusat, in mare parte, pe utilizarea banilor din bugetul de stat. Declaratia a fost facuta de ministrul economiei si infrastructurii, Vadim Branzan, in cadrul emisiunii Secretele puterii de la Jurnal TV, transmite IPN.

SUA vor introduce tarife vamale pentru bunuri europene de pe 18 octombrie

Statele Unite vor impune noi tarife vamale pentru produsele europene incepand cu data de 18 octombri.

SUA vor introduce tarife vamale pentru bunuri europene incepand cu data de 18 octombrie

Statele Unite vor impune noi tarife vamale pentru produsele europene incepand cu data de 18 octombrie, in urma deciziei luate de Organizatia Mondiala a Comertului, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Dpa. Washintonul va impune tarife in valoare de 10% la avioane si componentele pentru aeronave si 25% pentru ale produse.

SUA vor introduce tarife vamale pentru bunuri europene incepand cu data de 18 octombrie

Statele Unite vor impune noi tarife vamale pentru produsele europene incepand cu data de 18 octombrie, in urma deciziei luate de Organizatia Mondiala a Comertului, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Dpa. Washintonul va impune tarife in valoare de 10% la avioane si componentele pentru aeronave si 25% pentru ale produse.

PwC va investi 3 miliarde dolari pentru imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor

Noile tehnologii vor afecta, anual, intre 5 si 10% din locurile de munca ale fiecarei organizatii si va genera discrepante intre abilitatile existente si cele necesare, arata estimarile PwC la nivel global, care anunta investitii de 3 miliarde dolari in urmatorii patru ani pentru imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor si dezvoltarea de noi tehnologii.

Primaria Capitalei plateste pana la doua milioane de euro pentru a-si face reclama

Primaria Capitalei plateste aproape doua milioane de euro pentru a face reclama si a informa cetatenii despre programul de consolidare si proiectele desfasurate de Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, potrivit informatiilor comunicate de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro. Este vorba despre un acord-cadru pentru perioada august 2019 - decembrie 2021, in valoare de 4. 822,90 lei fara TVA, pentru promovarea activitatii Administratiei Spitalelor ASSMB), si un contract de 3,2 milioane lei pentru promovarea activitatii Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, a programului de consolidare, dar si informarea cetatenilor. Achizitiile au fost facute prin intermediul Companiei Municipale de Publicitate si Afisaj Bucuresti.

Transelectrica a obtinut o finantare europeana de 33 milioane euro pentru construirea unei linii de inalta tensiune

Transelectrica a semnat joi un contract de finantare pentru constructia Liniei Electrice Aeriene 400 kV Gutinas Smardan, in valoare de 33,43 milioane de euro. Valoarea totala a investitiei este de 56,76 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )