Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fond de investitii n valoare de 42,7 milioane euro pentru IMM-uri romnesti

Hotnews Hotnews,
 Fond de investitii n valoare de 42,7 milioane euro pentru IMM-uri romnesti

Fondul de investitii de tip private equity, Black Sea Fund, cu fonduri totale de 42,7 milioane euro, ofera finantari de pana la 4 milioane de euro firmelor romanesti mici si mijlocii. Principalul finantator al fondului este Fondul European de Investitii prin Programul Operational Regional, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo, condamnat la 23 de luni de nchisoare cu suspendare si amendat cu 18,8 milioane euro pentru frauda fiscala

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a acceptat, marti, o amenda de 18,8 milioane euro, in procesul de frauda fiscala judecat de un tribunal din Madrid si o sentinta de inchisoare cu suspendare de 23 luni dictata impotriva sa, relateaza Reuters.

Nou fond de 130 milioane Euro, pentru investitii n startupuri din Europa, America si Israel

Axa Venture Partners AVP), care a investit anterior si in startupul Hackajob, fondat de un roman, a strans un nou fond, de 130 de milioane de euro, prin care va acorda noi finantari startupurilor de tehnologie din Europa, America de Nord si Israel.

Franta: Google, amenda de 50 de milioane de euro pentru nerespectarea regulamentului GDPR

Google a primit luni o amenda record de 50 de milioane de euro din partea autoritatii franceze insarcinate cu protectia datelor, care a apreciat ca este insuficienta informarea utilizatorilor despre exploatarea datelor lor personale, scrie AFP.

Franta: Google, amenda de 50 de milioane de euro pentru nerespectarea regulamentului GDPR

Google a primit luni o amenda record de 50 de milioane de euro din partea autoritatii franceze insarcinate cu protectia datelor, care a apreciat ca este insuficienta informarea utilizatorilor despre exploatarea datelor lor personale, scrie AFP.

LISTA 2019: Cte 100.000-1 milion Euro pentru livezi. Si alte fonduri europene care se deschid n primele 3 luni

Antreprenorii romani vor putea obtine fonduri europene de 100. 000 euro - 1,05 milioane euro pentru investitii in productia si marketingul fructelor, printr-o linie de finantare in valoare de 51 milioane euro, care urmeaza sa se deschida in primul trimestru al anului 2019. De asemenea, 200 de milioane de euro vor fi disponibili pentru investitii in irigatii.

Comisia Europeana a amendat Mastercard cu 570 milioane euro

Comisia Europeana a amendat marti Mastercard cu 570 milioane de euro, pentru cresterea artificiala a costurilor de plata cu cardul, in detrimentul consumatorilor si comerciantilor din UE, scrie AFP.

Cristiano Ronaldo, condamnat la 23 de luni de inchisoare si amendat cu 18,8 milioane de euro pentru frauda fiscala

Fotbalistul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a fost condamnat la 23 de luni de inchisoare si amendat cu 18,8 milioane de euro pentru frauda fiscala. El nu va fi incarcerat, deoarece pedeapsa este mai mica de doi ani de inchisoare si nu are cazier.

Mastercard, amendata cu 570 milioane euro de Comisia Europeana

Comisia Europeana a anuntat marti ca a decis sa amendeze compania de plati digitale Mastercard cu 570,6 milioane euro pentru ca a limitat posibilitatea comerciantilor de a beneficia de conditiile mai bune oferite de bancile din alte tari membre ale Uniunii Europene, informeaza Reuters.

Compania Google, amendata cu 50 de milioane euro

Commision Nationale de L 'informatique et des Libertes CNIL), institutia de supraveghere privind protectia datelor din Franta, a amendat Google cu 50 de milioane de euro pentru incalcarea regulilor europene privind protectia datelor si transparenta in sistemul de operare Android, scrie Politico.

PENTRU INTELEGERI ANTICONCURENTIALE: Consiliul Concurentei a sanctionat sase firme cu aproape 2 milioane euro

Consiliul Concurentei a anuntat astazi ca a sanctionat, cu amenzi totale de 9,003 milioane de lei 1,91 milioane euro), sase companii pentru o intelegere anticoncurentiala in scopul limitarii comercializarii serviciilor de mentenanta pentru echipamente aflate in dotarea unor nave maritime.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )