Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fond pentru proiecte inovatoare de peste 164 milioane euro: Compania Sony, unul dintre parteneri

Hotnews Hotnews,
 Fond pentru proiecte inovatoare de peste 164 milioane euro: Compania Sony, unul dintre parteneri

Sony Corporation si Daiwa Capital Holdings au anuntat lansarea unui fond de investitii pentru startup-uri din domeniul tehnologiei, in special pentru proiecte de inteligenta artificiala si robotica. continuă pe Hotnews

Cele 14 proiecte energetice care au fost trimise Comisiei Europene pentru finantari de pana in 12,5 milioane euro fiecare

Ministerul Energiei a transmis Comisiei Europene o lista cu 14 proiecte propuse pentru finantare prin schema EU-ETS, fiecare avand o valoare de pana in 12,5 milioane de euro. Potrivit unei directive europene din 2018, a fost instituit un mecanism financiar care presupune alocarea tranzitorie cu titlu gratuit pentru modernizarea sectorului energetic, asa-numitul Mecanismul de finantare.

Autobuzele electrice vor circula in Deva. Municipiul a obtinut de la UE peste zece milioane de euro pentru achizitia lor

Municipiul Deva a obtinut o finantare de zece milioane de euro pentru achizitia a 26 de autobuze electrice si pentru amenajarea a 33 de statii de incarcare a acestora. Alti zece milioane de euro vor fi investiti in infrastructura de transport.

INTR-O TRANZACTIE DE 740 MILIOANE EURO Liberty a cumparat activele ArcelorMittal din sapte tari europene

Liberty Steel, parte a GFG Alliance, companie detinuta la nivel global de Sanjeev Gupta, a incheiat luni, pentru 740 milioane euro, achizitia de la ArcelorMittal a sapte fabrici de otel si a cinci centre de servicii in sapte tari din Europa, inclusiv combinatul siderurgic din Galati, care isi schimba denumirea in Liberty Galati.

Situatie de urgenta: Guvernul modifica miercuri Ordonanta lacomiei pentru a nu pierde sute de milioane de euro din 5G si a evita deficitul bugetar

Guvernul joaca miercuri ultima carte pentru a atrage sute de milioane de euro din 5G in acest an si a evita riscul de deficit bugetar. Executivul are pe ordinea de zi adoptarea unei Ordonante de Urgenta care modifica neregulile generate in telecom de Ordonanta lacomiei OUG 1142018), care fac imposibila lansarea licitatiei pentru noile frecvente 5G in acest an. Vezi integral in articol cum vrea Executivul sa evite riscul de deficit bugetar prin neincasarea banilor din 5G.

DOCUMENT Guvernul joaca ultima carte pentru a atrage sute de milioane de euro din 5G in acest an: Lipsa licitatiei 5G va duce la deficit bugetar

Ministerul Comunicatiilor, condus de Alexandru Petrescu, a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta menit sa corecteze problemele aduse domeniului telecom de Ordonanta lacomiei OUG 1142018), care fac imposibila lansarea licitatiei pentru noile frecvente 5G. in cazul neadoptarii de urgenta a prezentului proiect, nu vor fi indeplinite conditiile necesare pentru colectarea pana la sfarsitul anului 2019, la bugetul de stat, a sumelor estimate pentru valorificarea benzilor de frecvente radio destinate comunicatiilor mobile, situatie care va conduce la deficit bugetar. , sustine Ministerul.

Metrorex, contract de 14,8 milioane euro

Metrorex a anuntat, luni, ca a fost publicat in platforma SICAP, anuntul de participare pentru achiz.

ANUL TRECUT: EximBank, cifra de afaceri de 155,61 milioane euro

EximBank a fost, anul trecut, liderul pietei locale de factoring de export, cu o cifra de afaceri neta de 155,61 milioane de euro, conform datelor Factors Chain International FCI), cea mai importanta organizatie internationala de profil, informeaza un comunicat al bancii.

Clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann a scazut la 120 milioane de euro - Transferul la Barcelona, ca si rezolvat

Clauza de reziliere a contractului dintre atacantul francez Antoine Grizemann si clubul spaniol de fotbal Atletico Madrid a scazut, incepand de luni, de la 200 la 120 milioane euro, informeaza presa iberica.

MDRAP, contracte de finantare pentru proiecte mari de infrastructura

Autoritatea de Management din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) a semnat, vineri, 28 iunie, inca trei contracte de finantare pentru proiectele mari de infrastructura care vor primi finantare prin Programul Operational Comun Romania-Republica Moldova 2014-2020.

Premierul promite departament pentru proiecte de infrastructura

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va infiinta un Departament pentru infrastructura pentru 10 pr.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )