Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fond romanesc de investitii de 2,7 milioane euro pentru firme IT. Lista startup-urilor care au primit deja finantare

Hotnews Hotnews,
 Fond romanesc de investitii de 2,7 milioane euro pentru firme IT. Lista startup-urilor care au primit deja finantare

ROCA X este un fond romanesc de investitii in firme din tehnologie cu un buget de 2,7 milioane de euro, din care a investit pana acum 600. 000 de euro in cinci startup-uri. Fondul isi propune sa ajunga la 10 milioane de euro pana in 2021. Ce proiecte cauta investitorii. continuă pe Hotnews

PENTRU IMBUNATATIREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRILOR REZIDENTIALE DIN BUCURESTI imprumut de peste 21 milioane euro de la BEI

Pana in prezent, banca UE a aprobat finantari in valoare totala de aproximativ 613 milioane euro pentru a creste economiile de energie in 2. 405 de cladiri din diverse sectoare din Bucuresti Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat 21,1 milioane euro, prima transa a unui imprumut aprobat in valoare de 63,6 milioane euro, pentru finantarea celei de-a treia faze a programului de investitii in domeniul eficientei energetice din sectorul 2 al Capitalei, potrivit institutiei.

Ministerul Agriculturii - 60 milioane de euro pentru programul de cultivare a rosiilor

Ministerul Agriculturii vrea sa dea fermierilor 284,97 milioane lei 60 milioane euro), in 2020, drept ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate.

Comisia Europeana a aprobat plata a 30 milioane de euro pentru R. Moldova

Comisia Europeana, in numele UE, a aprobat joi, 10 octombrie, plata unei asistente macrofinanciare de 30 milioane de euro catre Republica Moldova. Este prima din cele trei plati planificate in cadrul Programului de Asistenta Macrofinanciara AMF) adoptat in septembrie 2017, transmite IPN.

Primaria Sectorului 5 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 820 milioane lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din sector

Primaria Sectorului 5, condusa de PSD-istul Daniel Florea, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 820 milioane lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din sector, potrivit unui anunt de participare publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Este vorba despre un acord- cadru, pe 4 ani, ce va imparti in 3 loturi, unul pentru parcuri, spatii verzi si locuri de joaca, unul pentru peluze, squaruri si aliniamente stradel si unul pentru gradinile blocurilor. Suma este una uriasa, suma maxima propusa fiind aproape cat bugetul Primariei Sector 5 pe un an.

Presiuni inainte de motiunea de cenzura. Un milion de euro pentru absenta din plen

Au mai ramas doar cateva ore pana la votul din Parlament pentru motiunea de cenzura, iar soarta Guvernului se negociza la sange. Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit suma de un milion de euro pentru a nu se prezenta joi in plen, in timp ce altor politicieni li s-ar fi promis functii importante. Un .

Raiffeisen Bank, amendata cu 150.000 euro pentru incalcarea legislatiei privind datele personale. Amenda de 20.000 de euro si pentru Vreau Credit S.R.L.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a amendat Raiffeisen Bank cu 150. 000 euro pentru ca doi angajati ai bancii au utilizat date transmise de catre personalul.

DOCUMENT Fermierii vor primi 60 de milioane de euro anul viitor pentru cultivarea rosiilor. Cum arata cererea de inscriere in program

Ministerul Agriculturii vrea sa le dea fermierilor 60 milioane euro anul viitor, drept ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate, arata un proiect de Hotarare publicat pe site-ul ministerului.

UPDATE Primaria Sectorului 1 va cheltui circa 5 milioane de euro pe un sistem de bike-sharing OPTAR: Este inutil sa faci acest sistem inainte sa faci infrastructura

Primaria Sectorului 1 va cheltui circa 5,5 milioane de euro pentru realizarea unui sistem inteligent de bike-sharing, potrivit unui proiect aprobat marti de Consiliul Local Sector 1. Potrivit indicatorilor tehnico-economici aferenti, ar urma sa se realizeze 44 de statii cu 390 de biciclete mecanice, dar si 5 parcari pentru biciclete. Reprezentantii asociatiei OPTAR spun ca este o cheltuiala inutila, deoarece astfel de sisteme trebuie gandite la scara intregului oras, de Primaria Capitalei, nu la nivel de sector, iar mai intai trebuie facuta reteaua principala de piste pentru biciclete.

Investitie de 6,5 milioane de euro pentru modernizarea drumului judetean 211 D

Aproximativ 25 de kilometri de drum judetean intra in reabilitare. este vorba despre DJ 211D, sector de drum cuprins intre DN 21 Stefan - Voda- Libertatea - DN3B Dichiseni.

6,5 milioane euro, de la Sectorul 1, pentru Federatia de Rugby condusa de Alin Petrache, fiul unui controversat afacerist din tripleta Bittner Cocos Petrache

Marti a avut loc o sedinta a Consiliului Local Sector 1 din Bucuresti, pe ordinea de zi aflandu-se un proiect cu multe semne de intrebare, respectiv un protocol pentru acordarea unui sprijin financiar Federatiei Romane de Rugby, condusa de Alin Petrache. Proiectul a trecut cu 16 voturi pentru, 6 abtineri si 2 impotriva. Au votat pentru cei de la PSD, impreuna cu unii consilieri USR. Vezi cum explica un consilier USR votul pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )