Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Hotnews Hotnews,
 Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman, fondatorul Institutului de analize Stratfor si al publicatiei Geopolitical Futures, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Veste mare pentru toti angajatii din Romania

Curtea Constitutionala da o veste mare tuturor angajatilor din Romania. Angajatorii nu nu vor mai putea suspenda contractul de munca pe perioada cercetarii disciplinare. Practic, judecatorii CCR taie una.

Marea majoritate a spitalelor din Romania sunt pline de infectii ''

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania sunt afectate de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. El a declarat, sambata, la Botosani, ca situatia din sectorul sanitar este extraordinara de grava si asteapta ca ancheta Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sa lamureasca situatia.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

ALDE va creste si deveni primul partid din Romania

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a declarat astazi, la Vaslui, ca formatiunea pe care o conduce are sanse sa devina principala forta politica din Romania la alegerile de peste patru ani.

Cine are grija de spitalele din Romania? Un hacker condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa si delapidare, un medic fara definitivat si cu un trecut dubios si o tanara care stie niste racketi (VIDEO)

Pana la aceasta ora, Ministerul Sanatatii nu a facut publice numele spitalelor unde au fost gasite probele neconforme. Practic, unul din 20 de spitale din Romania se afla in aceasta.

Apel la responsabilitate si onestitate in procesul electoral din Romania

Transparency International Romania lanseaza un apel la responsabilitate si onestitate in procesul electoral, in conditiile in care printre candidatii pentru alegerile locale exista numeroase persoane fata de care sistemul judiciar a initiat cel putin o procedura de cercetare penala, dar si persoane urmarite penal.

Cine mai lucreaza si cat se mai castiga in industria textila din Romania

Salariile din industria textila s-au situat pe un trend usor ascendent, crescand treptat in ultimii ani, dar acest lucru s-a datorat majorarii salariului minim pe economie si mai putin evolutiei pietei muncii, desi productia de confectii de tip lohn.

Atentie, soferi! ASA se fura mai nou in parcarile mall-urilor din Romania

Un individ a fost surprins de un sofer in timp ce incerca sa-i fure masina din parcarea unui mall din Bucuresti, scrie cancan. ro. Soferul care a fost la un pas sa ramana fara autoturism a.

Imagini halucinante in mai multe orase din Romania. S-a intamplat in cateva minute

Un fenomen meteorologic rar a speriat astazi locuitorii din Prahova. in numai cateva minute, strazile s-au albit din cauza grindinei de mari dimensiuni care a cazut in judet, inclusiv in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )