Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fondul Monetar International, avertisment dur pentru Romania

Antena3 Antena3,
Fondul Monetar International, avertisment dur pentru Romania

Avertisment dur din partea FMI pentru Guvern. Institutia financiara avertizeaza ca Executivul trebuie sa aplice masuri pentru a tine in frau deficitul bugetar. Pentru acest an, FMI estimeaza un deficit. continuă pe Antena3

FMI, avertisment dur pentru Romania: Sistemul IT al Fiscului este invechit si fragil. Colectarea taxelor...

Fondul Monetar International sustine ca intarirea administratiei fiscale este cruciala pentru eficientizarea colectarii taxelor. in acest sens, este necesara si instalarea unei noi structuri IT, caci.

FMI avertisment pentru Romania: Preturile cresc, investitiile raman in urma

Board-ul Fondului Monetar International FMI) a analizat ultimul raport privind evolutiile din Romania si avertizeaza, intr-un comunicat transmis miercuri, ca inflatia si deficitele cresc, absorbtia fondurilor.

FMI a recomandat Romniei sa clarifice potentialele schimbari la Pilonul II de pensii pentru eliminarea incertitudinii si sa evalueze durabilitatea sistemului de pensii

Fondul Monetar International FMI) a recomandat Romaniei sa clarifice potentialele modificari asupra pilonului II de pensii pentru inlaturarea incertitudinii asociate si sa evalueze durabilitatea sistemului de pensii, continuand sa se asigure ca obiectivele sale de protectie sociala sunt indeplinite, se arata intr-un raport publicat miercuri de expertii FMI. Bugetul pe 2018 include cresteri de pensii si salarii, cu un impact estimat la 2% din PIB, masuri costisitoare si care pun presiune pe finantele publice, spun directorii FMI.

Catena Racing Team face istorie pentru Romania la World Company Sports Games 2018!

Cel mai mare club polisportiv al unei companii din Romania s-a intors de la Campionatul Mondial al Companiilor cu titlul de vicecampioana mondiala la fotbal si 12 medalii, dintre care 7 de aur.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )