Libnet.ro
UNICEF

14:31

Fondul Proprietatea, cea mai mare crestere din BET, in asteptarea listarii la Londra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea, cea mai mare crestere din BET, in asteptarea listarii la Londra

Fondul Proprietatea a fost vedeta Bursei, in perioada 16-23 aprilie, cu o crestere de 4,06% raportata la moneda euro, cea mai mare din cadrul indicilor BET si BET-XT. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mica Biblie din lume este expusa la Muzeul Israelului din Ierusalim

Cea mai mica Biblie din lume este expusa, in aceste zile, la Muzeul Israelului din Ierusalim. Textul ebraic al Vechiului Testament a fost gravat, cu ioni de galiu, pe o placa de siliciu de marimea unei gamalii de.

Femeia cu chibriturile. Un virus luat acum 50 de ani a transformat-o in cea mai mare colectionara de cutii de chibrituri din Romania

PASIUNE Dorotea Momir 59 de ani), din Timisoara, este unul dintre cei mai mari colectionari de cutii de chibrituri din Romania. in jumatate de secol, a stranspeste 5. 000 de piese de pe cinci continente.

Elvetia este cea mai fericita tara din lume

Trei tari europene se afla pe primele locuri ale unui sondaj despre fericire. Potrivit acestuia, Elvetia este cea mai fericita tara din lume, urmata de Islanda si Danemarca.

Cea mai asteptata nastere din Regat. Cum s-ar putea numi printesa care se va naste in Marea Britanie

Supusii reginei Marii Britanii stau cu ochii pe palatul Kensington. Acolo locuieste ducesa de Cambridge care trebuie sa nasca in cel mult doua zile. Cel putin asta scrie presa din Regat, ca data nasterii sotiei.

Cea mai mare replica a cutremurului din Nepal, cu magnitudinea 6,7. Alex Gavan: S-au iscat trei avalanse minore

Este stare de alerta in Nepal, unde s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,9. Potrivit armatei nepaleze, cel putin 2. 000 de persoane si-au pierdut viata. Seismul s-a simtit si in tarile vecine India si Pakistan. Martorii povestesc imagini de groaza: oameni intinsi pe jos, morti sau raniti, cladiri prabusite, drumuri rupte si localitati izolate. Cutremurul a fost atat de puternic incat a provocat o avalansa pe varful Everest.

Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

Intr-o interventie televizata la postul nostru de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan.

Klaus Iohannis, la finalul Consiliului European: Romania, dispusa sa trimita mai multi experti in zona Marii Mediterane. E nevoie de solidaritate cu statele care au povara cea mai mare (VIDEO)

Oficialii europeni au convenit sa tripleze fondul de salvare a imigrantilor din Marea Mediterana in urma Consiliului European extraordinar de la Bruxelles. Astfel, bugetul de salvare maritima Triton va fi de 120 de.

Crestere de 10,12% pentru actiunile Prefab

Actiunile producatorului de materiale de constructii Prefab PREH) s-au apreciat cu 10,12%, raportat la euro, in perioada 15-22 aprilie, avand cea mai mare crestere de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Cea mai vanata burlacita din Iasi s-a casatorit. Frumoasa Ioana Shadiye Winkler mosteneste o avere fabuloasa

In lumea mondena din Iasi se discuta in ultima perioada despre nunta Ioanei Shadiye Winkler cu Dragos Scripcaru, doi tineri medici rezidenti urmasi ai unor familii celebre.

Hitler sau Stalin, cine a fost cel mai mare criminal din istorie. Psihopatul ucigas si paranoicul cu un complex mesianic - controversa infioratoare lasata in urma

Parerile istoricilor sunt impartite, avand in vedere ca amandoi sunt vinovati de moartea a zeci de milioane de oameni. Perioada mai lunga in care s-a aflat la conducerea Uniunii Sovietice il indica pe Stalin ca fiind mai sangeros decat Hitler, desi metodele aplicate nu par atat de dure in raport cu Germania nazista.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )