Libnet.ro
UNICEF

10:15

FONDUL PROPRIETATEA: Guvernul trebuie sa se abtina sa intervina in conducerea companiilor unde este actionar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FONDUL PROPRIETATEA: Guvernul trebuie sa se abtina sa intervina in conducerea companiilor unde este actionar

Johan Meyer: Este inacceptabil sa asistam la aceleasi practici care, cu ani in urma, au condus Hidorelectrica in insolventa * FP recomanda Guvernului sa se concentreze pe listarea companiei in primul semestru al anului viitor, asa cum este planificat Fondul Proprietatea reactioneaza la declaratia recenta a Ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, potrivit careia Hidroelectrica ar putea furniza energie directa populatiei la un pret mult mai mic, deoarece este o incalcare grava a OUG 1092011 privind guvernanta corporativa in companiile de stat, lege interzice implicarea directa a statului ca actionar in conducerea companiei, se arata intr-un comunicat al Fondului remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul Proprietatea il acuza pe ministrul Virgil Popescu de incalcarea legii guvernantei corporative

Fondul Proprietatea a reactionat dur la declaratia recenta a Ministrului Economiei Virgil Popescu, potrivit careia Hidroelectrica ar putea furniza energie directa populatiei la un pret mult mai mic. Fondul Proprietatea considera ca este o incalcare grava a OUG 1092011 privind guvernanta corporativa in companiile de stat, deoarece aceasta interzice implicarea directa a statului ca actionar in conducerea companiei.

Fondul Proprietatea acuza Guvernul ca incalca legea guvernantei corporative. Raspunsul taios al ministrului Economiei:Unde vedeti baietii destepti?

Fondul Proprietatea critica Guvernul, dupa ce ministrul Economiei a declarat ca Hidroelectrica ar putea furniza energie directa populatiei la un pret mult mai mic. Virgil Popescu transmite, in replica, ca nu va permite unui actionar sa ii cenzureze cuvintele si vorbeste, ironic, de baietii destepti.

DUPA ANUNTUL PRIVIND INTENTIA DERULARII UNEI OFERTE DE CUMPARARE Actiunile Fondul Proprietatea au crescut cu 6,11%, la 1,215 lei

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au incheiat saptamana trecut la pretul de 1,215 lei, in crestere cu 6,11% fata de cel din ziua precedenta, dupa ce Franklin Templeton Investment Management, administratorul fondului, a anuntat ca a solicitat Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) avizarea unei oferte publice de cumparare a cel mult 220 milioane de titluri FP atat sub forma de actiuni, cat si de GDR-uri), echivalentul a 2,89% din capitalul fondului inchis de investitii.

Ciolacu: Daca ar fi sa dam crezare anuntului triumfalist al lui Iohannis, Guvernul trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat ca Guvernul PNL nu mai are nicio scuza si trebuie sa dubleze alocatiile pentru copii si sa majoreze pensiile cu 40%, in contextul anuntului presedintelui Klaus Iohannis care a spus ca Romania a obtinut fonduri in valoare de 79,9 miliarde de euro, dupa negocierile de la Bruxelles.

MARCEL CIOLACU: Daca ar fi sa dam crezare presedintelui, Guvernul trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca, daca ar fi sa se dea crezare anuntului triumfalist al presedintelui Klaus Iohannis dupa Consiliul European de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie sa dubleze alocatiile pentru copii si sa creasca pensiile cu 40%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )