Libnet.ro
UNICEF

01:05

FONDUL PROPRIETATEA: Masurile fiscale propuse, o bomba cu ceas pentru economie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FONDUL PROPRIETATEA: Masurile fiscale propuse, o bomba cu ceas pentru economie

Fondul Proprietatea isi exprima ingrijorarea majora cu privire la proiectul de Ordonanta de urgenta OUG) a Guvernului privind o serie de masuri fiscale si bugetare, publicata pe 18 decembrie 2018, de catre Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Ziarul Bursa

Reactie dura a Fondului Proprietatea: Masurile fiscale propuse sunt o bomba cu ceas pentru economia Romniei

Fondul Proprietatea considera ca masurile propuse prin Ordonanta de Urgenta privind fiscalitatea vor avea mai multe consecinte severe. Pilonul II de pensii private risca sa fie distrus, iar sustenabilitatea pensiilor viitoare devine incerta, se arata intr-un comunicat al Fondului. De asemenea, independenta energetica a Romaniei va fi pusa in pericol, iar tara s-ar putea afla in situatia de a se baza pe surse externe de gaze naturale, la preturi mai mari, asupra carora Guvernul nu va avea niciun control. Vezi si alte consecinte.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 DECEMBRIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

Inregistrand o crestere de 2,2%, in raport cu moneda euro, in intervalul 10 - 17 decembrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) au urcat pe primul loc in clasamentul celor mai performante actiuni din indicele BET, al celor mai lichide cinsprezece companii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a scazut cu 0,51%, in perioada mentionata.

Tariceanu, la Consiiul National al PSD: Am ajuns in ultimul ceas pentru a hotari masurile care trebuie luate pentru ca abuzurile sa nu mai fie posibile

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prezent duminica la sedinta Consiliului National al PSD, si-a exprimat convingerea ca a sosit ultimul ceas in care Puterea si Opozitia se mai pot aseza la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )