Libnet.ro
UNICEF

00:07

FONDUL PROPRIETATEA: Proiectul de lege privind masurile pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica afecteaza dezvoltarea pietei de capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FONDUL PROPRIETATEA: Proiectul de lege privind masurile pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica afecteaza dezvoltarea pietei de capital

Proprietatea denumit in continuare Fondul) solicita Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional, sa analizeze potentialele efecte negative ale proiectului de lege privind unele masuri pentru protejarea intereselor nationale in activitatea economica si sa il respinga. continuă pe Ziarul Bursa

CCR discuta proiectul de lege privind protectia consumatorilor impotriva dobanzilor excesive

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, miercuri, sesizarea asupra proiectului de lege privind protectia consumatorilor impotriva dobanzilor excesive.

Scos de deputati de la sertar dupa 3 ani, proiectul de lege privind declararea zilei de 15 martie ca sarbatoare a maghiarilor a fost respins in plen

Proiectul UDMR pentru declararea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania - scos de la sertar dupa 3 ani - a intrat miercuri la vot in Camera Deputatilor si a fost respins.

FLORIN ROMAN: PNL a depus o sesizare la CCR pe proiectul de lege privind vanzarea si cumpararea de terenuri agricole

Liderul deputatilor Partidului National Liberal Florin Roman a anuntat marti, ca PNL a depus o sesizare la Curtea Constitutionala a Romaniei pe proiectul de lege privind vanzarea si cumpararea de terenuri agricole.

Cinci potentiale efecte negative ale proiectului privind suspendarea vanzarii participatiilor statului pentru doi ani (Fondul Proprietatea)

Fondul Proprietatea solicita Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional, sa analizeze potentialele efecte negative ale proiectului de lege privind suspendarea tuturor actiunilor de vanzare a participatiilor detinute de statul roman pe o perioada de doi ani, se arata intr-un comunicat de presa. Conform sursei citate, acesta va pune serios in pericol recuperarea economica a Romaniei, impiedicand dezvoltarea pietei de capital si descurajand potentiale investitii.

O lege privind vanzarile de terenuri agricole loveste industria petroliera

Parlamentul a adoptat saptamana trecuta un proiect de lege privind vanzarile terenurilor agricole in Romania, aceasta urmand sa fie trimisa spre promulgare. Legea instituie noi conditii pentru tranzactiile cu terenuri agricole, insa loveste puternic industria petroliera. Asociatia Romana a Companiilor de Explorare si Productie Petroliera ROPEPCA) spune ca este o chestiune care afecteaza securitatea energetica nationala si duce companiile in imposibilitatea de investi in proiecte de productie si dezvoltare a resurselor energetice, dar si de transport sau furnizare de energie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )