Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fondul Proprietatea a trimis spre aprobare la ASF o oferta publica de cumparare a actiunilor proprii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea a trimis spre aprobare la ASF o oferta publica de cumparare a actiunilor proprii

Franklin Templeton Investment, in calitatea sa de Administrator de Investitii Administratorul de Investitii) al Fondul Proprietatea FP) a anuntat ca o solicitare de avizare a unei oferte publice de cumparare a actiunilor proprii, in legatura cu cel de-al noualea program de rascumparare, a fost depusa astazi spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unui comunicat de presa remis Burse de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Oferta publica de cumparare in legatura cu programul de rascumparare, depusa la ASF pentru aprobare

Franklin Templeton Investment, in calitatea sa de Administrator de Investitii Administratorul de Investitii) al Fondul Proprietatea FP) a anuntat ca o solicitare de avizare a unei oferte publice de cumparare a actiunilor proprii, in legatura cu cel de-al noualea program de rascumparare, a fost depusa astazi spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unui comunicat de presa remis Burse de Valori Bucuresti BVB).

Fondul Proprietatea ii raspunde Ministrului Sova: Majorarea capitalului social al Postei Romane ar trebui facuta prin respectarea reglementarilor privind ajutorul de stat

Fondul Proprietatea considera ca majorarea capitalului social la Posta Romana, propusa de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI), ar trebui facuta prin respectarea reglementarilor privind ajutorul de stat, un fapt cunoscut atat de catre MCSI, cat si de Consiliul Concurentei, a declarat joi, Johan Meyer, co-CEO Franklin Templeton Investments Romania si co-portofoliu manager al Fondului Proprietatea. Ministerul a acuzat miercuri FP ca 'obstructioneaza capitalizarea Postei', propunand ca alternativa la capitalizare, insolventa companiei, in ciuda eforturilor statului roman de a investi 170 milioane de lei in capitalizarea companiei.

Fondul Proprietatea: Majorarea capitalului social la Posta Romana ar trebui facuta prin respectarea reglementarilor privind ajutorul de stat

Majorarea capitalului social la Posta Romana ar trebui facuta prin respectarea reglementarilor privind ajutorul de stat, considera reprezentantii Fondului Proprietatea, actionarul minoritar al Companiei Nationale.

MCSI: Fondul Proprietatea a propus ca alternativa la capitalizare, insolventa Postei

Johan Meyer, co-manager de portofoliu in Romania al Fondului Proprietatea, a propus ca alternativa la capitalizarea Postei Romane, insolventa companiei, in ciuda eforturilor statului roman de a investi 170 milioane de lei in capitalizarea CNPR si a faptului ca anul acesta compania va incheia pe profit net, conform unui comunicat al Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Fondul Proprietatea obstructioneaza capitalizarea companiei Posta Romana

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, a convocat astazi o intalnire cu delegatia Fondului Proprietatea FP), actionarul minoritar al Companiei Nationale Posta Romana pentru a-i prezenta ultimele actiuni desfasurate pentru capitalizarea operatorului national de servicii postale si a face un ultim efort in atragerea FP in procesul de capitalizare, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Fondul Proprietatea a propus ca Posta Romana sa intre in insolventa. Ministrul Comunicatiilor respinge ideea

Johan Meyer, co-manager de portofoliu in Romania Fondului Proprietatea, actionarul minoritar al Companiei Nationale Posta Romana, a propus ca alternativa la capitalizare, insolventa companiei. Propunerea FP a fost respinsa de ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, care afirma ca procesul de capitalizare va continua.

Esec in discutiile privind capitalizarea Postei Romane: Ministrul Lucian Sova sustine ca Fondul Proprietatea a propus insolventa operatorului postal, ca alternativa la capitalizare

Discutiile dintre ministrul Comunicatiilor, Lucian Sova, si reprezentantii Fondului Proprietatea pe marginea capitalizarii Postei Romane au esuat miercuri, 13 decembrie, a anuntat ministerul. 'Johan Meyer, co-manager de portofoliu in Romania al FP, a propus ca alternativa la capitalizare, insolventa companiei, in ciuda eforturilor statului roman de a investi 170 milioane de lei in capitalizarea CNPR si a faptului ca anul acesta compania va incheia pe profit net, propunere care a fost respinsa cu fermitate de ministrul Sova, se arata in comunicatul ministerului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )