Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fonduri UE de 3,5 milioane euro n total, pentru formare profesionala. Ghidul solicitantului

Hotnews Hotnews,
 Fonduri UE de 3,5 milioane euro n total, pentru formare profesionala. Ghidul solicitantului

Firmele, organizatiile de patroni si alti potentiali solicitanti pot depune proiecte pentr a fi finantate dintr-un buget total de 3,5 milioane de euro, pentru dezvoltarea profesionala a unor persoane defavorizate din zona Deltei Dunarii, in contextul actual al crizei fortei de munca. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: Lucram la un proiect gigant, de 400 milioane de euro, cu burse pentru elevii din rural cu prezenta la scoala si stimularea profesorilor de excelenta sa predea la tara

Ministerul Educatiei lucreaza la un proiect gigant, in valoare de aproximativ 400 de milioane de euro, adresat scolilor si elevilor din mediul rural, unde rata de parasire si de abandon atinge 25%. Anuntul a fost facut de ministrul Valentin Popa, care a precizat ca jumatate din suma se va duce, sub forma de burse, la elevii cu o prezenta de peste 80% la scoala. O alta componenta a proiectului prevede sustinerea financiara a profesorilor de excelenta sa primeasca ore in regim de plata cu ora in scolile din mediul rural.

ADR Vest gestioneaza 712,26 milioane euro din bugetul 2014-2020

ADR Vest, in calitate de Organism Intermediar, gestioneaza 11 din cele 13 Axe prioritare ale POR 2014-2020, care insumeaza o valoare totala de 712,26 milioane euro FEDR, buget de stat si buget local), cu aproape 70% mai mult decat valoarea gestionata in perioada de finantare 2007-2013, ne-a transmis Sorin Maxim, director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest. Pana la inceputul lunii aprilie, in cadrul Programului Operational Regional POR) 2014-2020, la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest au fost depuse 678 proiecte, in valoare totala de 622 milioane euro, valoarea finantarii nerambursabile fiind de 487,14 milioane euro.

Amenzi de peste 1,17 milioane de euro, aplicate de Inspectia Muncii pentru nerespectarea legislatiei in domeniu

Inspectorii de munca au aplicat agentilor economici, in perioada 29 mai - 8 iunie 2018, amenzi in valoare totala de circa 1,17 milioane de euro 5,4 milioane de lei) pentru nerespectarea prevederilor legale in domeniu.

eSky Group, venit net de peste 30 milioane euro

eSky Romania, cea mai profitabila sucursala la nivel de grup eSky Group, compania care detine eSky Romania, anunta pentru anul 2017 un venit net de peste 30 de milioane de euro, la o valoare totala tranzactionata de 256 milioane de euro.

Proiect rezidential Club Snagov, o investitie de 7 milioane euro

Ansamblul rezidential cuprinde 78 de apartamente in trei blocuri, pe un teren de aproximativ 6. 500 de metri patrati * Preturile incep de la 45. 000 de euro Reporter: Cand a luat nastere proiectul rezidential Club Snagov si in ce stadiu de dezvoltare se afla in prezent? Alin Burcea: Proiectul a inceput in anul 2007, insa din cauza crizei economice a intrat in conservare in perioada 2009-2013. Finalizarea este prevazuta pentru august 2018. Dupa acea perioada dificila, nimeni nu mai cumpara vile sau case pe malul Lacului Snagov. O casa costa in jur de 300. 000 de euro, iar o vila, peste un milion de euro. in plus, o casa necesita permanent costuri de intretinere care ridica mult cheltuielile unui proprietar, in comparatie cu cheltuielile pentru un apartament. in urma unei analize, am constatat ca nu exista niciun proiect de apartamente in zona Snagovului si in special pe malul lacului. Am gasit, practic, o nisa pe piata imobiliara, pe care am incercat sa o exploatam prin construirea de apartamente pe malul Lacului Snagov, pentru cei care vor sa se relaxeze la sfarsit de saptamana in afara Bucurestiului, dar nu vor sa conduca pana la mare sau la munte.

BAT investeste 800 milioane euro in fabrica de la Ploiesti

Unitatea de productie de la Ploiesti va fi unicul furnizor de Neostik-uri pentru Europa, acestea fiind necesare functionarii dispozitivului glo - produsul inovator de incalzire a tutunului British American Tobacco BAT) va investi 800 de milioane de euro, in urmatorii 5 ani, in fabrica din Ploiesti. Investitia, care va genera, intr-o prima etapa, 200 de noi locuri de munca in Roma-nia, va permite extinderea in Europa a produsului inovator de incalzire a tutunului - glo -, incepand cu a doua jumatate a anului 2018, au precizat, ieri, in ocazia lansarii proiectului, reprezentantii producatorului de tutun.

Au fost emise vouchere de vacanta in valoare de 12,5 milioane euro

Peste 1 milion de vouchere de vacanta au fost emise pe hartie si pe suport electronic intre ianuarie si aprilie 2018, cu o valoare de 12,5 milioane de euro, suma fiind de trei ori mai mare fata de cea din perioada similara a anului trecut si de aproape noua ori mai mare fata de primele patru luni din 2016, conform informatiilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT).

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata, vanzari de 23,1 milioane euro

UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata au raportat, in primul trimestru al anului 2018, prime brute subscrise in valoare de 23,1 milioane de euro, inregistrand cresteri semnificative pe segmentele asigurarilor de viata si de proprietate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )