Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fonduri europene 2018: Max. 400.000 Euro de fiecare, pentru ferme mici. S-a anuntat cnd se fac nscrierile. Descarca Ghidul solicitantului

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2018: Max. 400.000 Euro de fiecare, pentru ferme mici. S-a anuntat cnd se fac nscrierile. Descarca Ghidul solicitantului

Fermierii romani vor putea obtine fonduri europene de pana la 400. 000 de euro pentru ferme mici si 2 milioane de euro pentru fermele mai mari, intr- linie de finantare pentru care statul a anuntat data la care va deschide sesiunea de inscrieri pe internet. continuă pe Hotnews

Finantari de max. 100.000 euro fiecare pentru startupuri romnesti: Marti rencep nscrierile la Techcelerator

Antreprenorii romani cu startupuri de tehnologie se vor putea inscrie, incepand de marti, 21 august 2018, intr-o noua runda a acceleratorului Techcelerator, prin care se pot obtine investitii de capital de risc de maximum 100. 000 de euro fiecare, prin intermediul fondului GapMinder, sustinut de Uniunea Europeana prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020.

Fonduri europene de pna la 60.000 euro fiecare, pentru startupuri IT. Se fac nscrieri online

Antreprenorii romani din domeniul tehnologiei pot obtine granturi de pana la 60. 000 de euro fiecare intr-un accelerator de afaceri european destinat startupurilor dedicate tehnologiilor pentru connected cars - masini conectate, la care se fac inscrieri pe internet.

Pensiune de lux construita de doi arhitecti cu fonduri europene: Ideea ne-a venit in America

Arhitectii Elena si Ciprian Hilson au construit in comuna suceveana Manastirea Humorului o pensiune cu fonduri de la Uniunea Europeana. Pensiunea a fost ridicata in 2012, in ceva mai mult de sase luni de zile, cu suma de 100. 000 de euro, 70% din bani reprezentand finantare europeana.

Pensiune cu plaja la poalele muntilor Piatra Craiului. A fost ridicata cu fonduri europene

Pasionati de munte, doi tineri absolventi ai facultatii de Medicina si Farmacie au ales sa parieze pe turism. La poalele muntilor Piatra Craiului au amenajat o plaja, intre stanci si pesteri, cu nisip alb, fin.

Colegiul Regina Maria va fi reabilitat pe fonduri UE. Contractul de 2,3 milioane de euro a fost semnat la ADR Vest

Aproape 2,5 milioane de euro vor fi investiti in reabilitarea Colegiului Regina Maria, din Deva. Contractul a fost semnat la ADR Vest, iar cea mai mare parte a fondurilor provin de la Uniunea Europeana.

Horoscop 22 august 2018. Cad bani din cer pentru Berbeci si Raci. Cine se alege cu dragostea

Horoscop 22 august Berbec Aveti o gramada de sanse de a va imbunatati situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decat foarte greu, dupa prea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )