Libnet.ro
UNICEF

15:16

Fonduri europene 2019: Cate 50.000 Euro pentru startup-uri IT

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2019: Cate 50.000 Euro pentru startup-uri IT

Startup-urile IT din Uniunea Europeana, inclusiv cele din Romania, pot obtine granturi de pana la 50. 000 de euro fiecare, pentru a dezvolta afaceri legate de tehnologia blockchain, in cadrul unui accelerator de business finantat din fonduri europene, la care se fac inscrieri online. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: E.U. Yes la Vot. Un oras romanesc modernizat cu fonduri europene atrage turisti din toata lumea

Avem in Romania oaze de modernitate, ridicate cu fonduri europene, dar mai presus de asta, concepute pe principii europene.

Alegeri europene 2019. Candidatul paradoxal: un muzician deschide o lista a vestelor galbene, dar spune ca nu vrea sa le reprezinte in Europa. Ce plan are

Un cunoscut muzician francez si-a anuntat candidatura la alegerile europene ca deschizator de lista pentru o alianta formata din doua initiative provenite din miscarea vestelor galbene. El a obtinut deja o finantare de 800. 000 de euro pentru campanie.

Veterinarul roman care a adunat 10 mii de euro pentru animalele fara stapan la maratonul de la Londra, in ziua de Pasti: Au alergat oameni de 90 de ani si maratonisti orbi, toti pentru o cauza

Aurelian Stefan, medic veterinar si fondatorul Center of Hope - un spital veterinar unde animalele fara stapan sunt tratate de diverse afectiuni si sterilizate - a adunat 10. 000 de euro pentru cainii si pisicile fara stapan din Romania, dupa ce a alergat la maratonul caritabil de la Londra, in prima zi de Pasti. Aurelian Stefan a povestit, pentru HotNews. ro, ca atmosfera la cel mai mare maraton caritabil din lume - unde s-a strans, in total, un miliard de lire sterline in scopuri caritabile - este una fantastica: Toata lumea incuraja pe toata lumea - 'Sunteti eroii nostri!' Lumea era adunata ca la parada si facea si picnic pe margine.

Zile libere 2019. Cate zile libere mai au romanii

Vacanta de Paste si 1 mai abia s-a incheiat, dar romaniise pregatesc deja de un nou mic concediu legal, aflat in Codul Muncii. 1 iunie sambata) Ziua Copilului 16.

Alegeri europene 2019: in Marea Britanie, eurofilii sunt in ordine dispersata

Tabara eurofila abordeaza alegerile europene din Marea Britanie pe 23 mai) intr-o ordine dispersata, in timp ce, in fata lor, Partidul Brexit al lui Nigel Farage conduce in sondaje, atragand eurosceptici de toate felurile, potrivit La Libre, citat de Rador.

Promisiuni de campanie - Dragnea le promite primarilor 10 miliarde de euro pentru investitii

In plina campanie pentru alegerile europarlamentare, liderul PSD Liviu Dragnea le promite primarilor 10 miliarde de euro din noul Fond de Dezvoltare si Investitii pentru drumuri, canalizare, retele de electricitate sau locuinte sociale. Dragnea a scris, joi, pe Facebook, ca, incepand de astazi, primarii trebuie sa depuna documente la Bucuresti pentru a accesa fondurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )