Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fonduri europene 2020: Cate 1 milion euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2020: Cate 1 milion euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Fermierii grupati in organizatii ale utilizatorilor de apa pentru irigatii OUAI) vor putea obtine fonduri europene de pana la 1 milion de euro pe proiect, pentru amenajarea de sisteme de irigatii, prin linia de finantare 4. 3 din cadrul PNDR, pentru care s-a lansat ghidul oficial. continuă pe Hotnews

Fonduri UE: Compensatii de pana la 50.000 euro pentru firme agroalimentare

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor putea obtine compensatii de pana la 50. 000 de euro din fonduri europene, iar fermierii, pana la 7. 000 de euro, sub forma de sume forfetare, potrivit unei masuri de urgenta votate de Parlamentul European, dar care mai are nevoie de aprobarea Consiliului UE.

PSD: Romanilor le spun ca nu sunt bani pentru alocatii si pensii. Dar PNL da mii de euro pentru plimbari electorale cu elicopterul

Social-democratii arunca cu sageti la adresa liberalilor, despre care spun ca mint romanii ca nu au bani pentru alocatii si pensii, in timp ce cheltuie mii de euro pentru plimbari electorale.

Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la retelele de gaz. Orban promite un miliard de euro pentru dublarea numarului de gospodarii recordate

Doar 35% din populatia Romaniei este racordata la reteaua de gaz, in timp ce in Ungaria 90% din populatie beneficiaza de aceasta facilitate. Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul va aloca un miliard de euro, in urmatorii sapte ani, pentru extinderea retelei de gaz.

Fonduri europene de aproximativ 380.000 de euro pentru modernizarea Liceului Tehnologic Anghel Saligny

Se vor realiza lucrari de termoizolare a peretilor exteriori, de izolare a planseului peste ultimul etaj si a planseului peste subsol. De asemenea, se va inlocui tamplaria exterioara veche cu sisteme noi din PVC, va fi montat un sistem de panouri termosolare si o pompa de caldura.

REDRESARE PE BANI EUROPENI 3,1 miliarde euro pentru mediul de afaceri romanesc

Conducerea PNL a discutat, ieri, viitorul program economic de relansare, pe care Guvernul il va finaliza si il va implementa, a anuntat premierul Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv National.

Fonduri europene pentru viitorul SMURD Social - Unitatea Mobila de Asistenta Sociala (UMAS)

0219998, este numarul de urgenta la care persoanele vulnerabile afectate de pandemie pot suna incep.

Omul de afaceri Calin Fusu, fondatorul BestJobs, investeste jumatate de milion de euro intr-o platforma care intermediaza sesiuni online cu specialisti

Fondul de investitii Neogen Capital, controlat de omul de afaceri Calin Fusu, investeste 500. 000 euro in dezvoltarea serviciului Avocado. red, o platforma integrata care conecteaza utilizatorii cu specialisti din diferite domenii, precum terapeuti, avocati sau life coaches.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )